Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kadının Fendi (2010) - Made in Dagenham - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Nigel Cole

Senaryo: William Ivory

Ülke: İngiltere

Tür: Biyografi , Komedi , Dram , Tarihi

IMDB Puanı: 7.2

Vizyon Tarihi: 24 Haziran 2011 (Türkiye)

Bütçe: $7,200,000 / Hasılat: $943,426

Çekim Yeri: Essex, İngiltere, Birleşik Krallık



[hakkinda]1968 yılında, İngiltere’deki bir Ford fabrikasında geçen filmde cesur bir grup kadın güç birliği yapıp adalet için ayaklanıyor. Mücadelenin gayesi, cinsel ayrımcılığın önünü keserek erkeklerle eşit kazanç ve haklar elde etmek. Hayatları mutfakla fabrika arasında geçen, işçi sınıfına mensup sıradan kadınlar patronlarına, kocalarına ve devlete karşı durmak zorunda kalıyor, ama sonunda amaçlarına ulaşıyorlar. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Htmakina : Bugün izlediğim gerçek hayattan esinlenerek hazırlanmış 3. filmdi..

Konunun etkileyiciliğimi yoksa rollerin hakkının verilmiş olmasımı beni bu kadar etkildedi bilmiyorum ama ben filmi çok beğendim..

İngiltere' de 1968 yılında Ford oto fabrikasında 187 kadın işçi çalışmaktadır.. Hem saat olarak erkeklerden fazla çalışmaktadır hemde erkeklerin aldığı ücretin yarısını almaktadırlar.. Bağlı oldukları sendikalar erkekler için kurulmuş sendikalardır.. Haklarını arama zamanının geldiğini düşünerek greve gitmek isterler ve bu grev İngiltere tarihinde kadınlar tarafından yapılan bir ilk grevdir.. Film, sendikaların aslında ne iş yaptıklarını gözler önüne sermek için yapılmış havası versede, bir hak arayışının hikayesini anlatmaktadır.. Kadın hakları...

Bu filmi izlemişseniz Flash of Genius filminide mutlaka izlemelisiniz...

5 saniyelik bölümü hariç ailece izleyebileceğiniz güzel bir film..

İyi seyirler..
betanova : Sıkılmadan izleyeceğiniz Güldürürken hüzünlendiren ender filmlerden biri... Filmin sonunda insanı feminist yapmaya muktedir bir film desem yeridir.
nicedayforasulk : kadınların eşit ücretle çalışmak için giriştikleri mücadeleyi etkileyici anlatan oldukça güzel bir filmdi.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/kadinin-fendi-made-in-dagenham-10203.html[/upto]
[/hide]
Referans URL