Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dehşet Gezegeni (2007) - Planet Terror - 1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Robert Rodriguez

Senaryo: Robert Rodriguez

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Komedi , Korku

IMDB Puanı: 7.2

Vizyon Tarihi: 27 Temmuz 2007 (Türkiye)

Çekim Yeri: Austin, Texas, ABD

Nam-ı Diğer: Planet Terror | Grindhouse: Planet Terror | Grindhouse Presents: Robert Rodriguez's Planet Terror | Project Terror | Robert Rodriguez's Planet Terror



[hakkinda]William ve Dakota Block (Josh Brolin ve Marley Shelton) bir gece arka bahçelerinde dolaşan insanlar olduğunu fark ederler. Evlerinden çıktıklarında kasabadaki insanların garip davranmaya başladıklarını keşfederler. İnsanlar yavaş yavaş saldırganlaşmaya başlamışlardır. Bu saldırılar sırasında bacağı kopan dansçı Cherry (Rose McGowan) ve eski erkek arkadaşı Wray (Freddy Rodriguez), William ve Dakota'yla birlikte kasabada umutsuzca dolaşmaya başlarlar ve kasabada yaşanan bir patlama sonucu ortaya çıkan gazın insanları cani yaratıklara dönüştürdüğünü keşfederler.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

crono : filmm süper yaa tam bir fırlama film .. film aksiyonla dolu ve içine katılan mizah ciddiyetle yapılıyor, bu beni çok güldürdü. amacına uygun eğlenceli sahneler diyaloglar.. bence arasıra böyle filmler izlenmeli, tam puan. film için yeni bi kategori oluşturulursa," zamazingo filmler" başlığı altında 1. sırada yer alırdı. (bruce wills yine karizma)
gitarisyen : Zombi filmlerini hep komik ve saçma bulmuşumdur. Ama hayatımda bundan daha komik bir zombi filmi izlediğimi hatırlamıyorum. Bir ara filmdeki kanlar bilgisayarımın ekranından fırlayıp üzerime fışkıracakmış gibi hissettim. Saçma, komik, sürükleyici, hareketli ve bir o kadar da seyredilesi. Kafa boşaltmak ve eğlenmek için birebir bir film... Tabi diğer yorumcu arkadaşların da söylediği gibi filmin bu hale gelmesinde dahi yönetmen Robert Rodriguez'in etkisi büyük. Ayrıca Bruce Willis ve "Lost" dizisinin "Said"i Naveen Andrews'in varlığı filmi daha da ilgi çekici kılıyor.

Ben müthiş eğlendim. Güldüm, hoşça vakit geçirdim. Şimdi bu satırları yazarken bile dudaklarımda muzip bir gülümseme oluyor filmi hatırladıkça... ))

Dikkatimi çeken bir ayrıntı daha: Filmde bile olsa, dünyanın en obez ülkesi olarak bilinen Amerika'da bir tek genç kız obez olmaz mı yahu? Hatta filmdeki bayanların hepsi genç kız olmak zorunda mı?.. ))
svs33 : film keyifle sacmalik izlettiriyor insana

Fragman



1080P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/dehset-gezegeni-planet-terror-10217.html[/upto]
[/hide]
Referans URL