Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Uyumsuz Serisi: Yandaş (2016) - Allegiant - 360p - 720p - 1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Robert Schwentke

Senaryo: Noah Oppenheim , Adam Cooper , Bill Collage

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Macera , Gizem

IMDB Puanı: 5.7

Vizyon Tarihi: 11 Mart 2016 (Türkiye)

Bütçe: $110,000,000

Çekim Yeri: Atlanta, Georgia, ABD

Nam-ı Diğer: Element



[hakkinda]Tris ve Four, doğup büyüdükleri şehri daha iyi bir yer haline getirme umudu ile duvarların arkasında tehlikeli bir göreve çıkar. Yaşadıkları dünya hakkında yeni gerçekler ortaya çıkarken, Tris ve arkadaşları kime güveneceklerine karar vermelidir. Jeanine (Kate Winslet)’nin ölümünden sonra özgürlüğe kavuştuklarını düşünen Tris için işler hiç olmadığı kadar zordur [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Yorumbaz : Açlık Oyunları'nın young-adult filmleri furyasını körükleyişiyle birlikte bu tarzda bir sürü film çıktı. Uyumsuz da onlardan biriydi. İlk filmini sevmiştim aslında Uyumsuz'un. Değişik bir bakış açısı ve dinamik bir anlatışı vardı. Sonra da devam filmi Kuralsız çıktı. Kuralsız'ın da kitabını okumuştum ve filmiyle arasında bir sürü fark vardı. Serinin üçüncü filmi Yandaş'ın da kitabına başladım ama bir türlü bitiremedim. Hiç olmazsa bu film, kitabından farklı bir yolda ilerliyor ve önceki kitapların eksikliklerini kapatıyor.

Nedense, Yandaş'ı iyi buldum kendi türüne göre. Son zamanlarda çıkan 5. Dalga gibi ortalama filmlerden sonra Yandaş, bir nefes aldırıyor seyirciye. Gerçi, son kitabı 2 bölüme bölme olayı bu filmde de var ve bu yüzden konu biraz durağan geçiyor. Ama film pek de sıkıcı değil. Çünkü Harry Potter, Açlık Oyunları ve Alacakaranlık gibi ünlü filmlerin 2 partlık son filminin ilk bölümü, sadece hikayeyi anlatıp her şeyi son filme bırakıyordu. Bu film hiç olmazsa bunu yapmıyor ve kitabından bile farklı bir deneyim yaşatıyor.

Yandaş, Tris ve ekibinin duvarı yıkıp oradaki "geleceğin" dünyasını keşfetmelerini konu alıyor. Bu duvarı aşma kısmı, filmin ilk 30 dakikasına tekavül etse de, hareketli bir başlangıca sahip. Sonrası da her ne kadar klişe ve tahmin edilebilir olsa da, yeni bir dünya ve karakterleri tanıdığımızdan fazla sıkılmıyoruz. Ama Yandaş'ı size söyle izah edeyim: Bu film, kendini biraz ağırdan alıp oldukça sağlam bir temel atan, sonra da her ne kadar yarattığı basitliklerle onu yıksa da, yarattığı dünya ve heyecanlı anları ile seyirciyi dinamik tutuyor. Ama filmde o kadar aksiyon yok, konuya ağırlık vermek istemiş film.

Oyunculuklar idare eder bir derecedeydi ama Jeff Daniels'i resmen harcamışlar. Onun sahneleri oldukça ağırdı. Görsel efektler de idare ederdi. (bazı anlarda CGI'nın basitliği çok rahat görülüyor) Senaryo basit olsa da yeni bir şeyler yaratma çabası, bu seri için büyük bir şey. Sonlara doğru da tempo artıyor. Özellikle de sonlara doğru, karakterlerin çaresizliğini hissedebiliyorsunuz. Yalnız, filmin sonu oldukça sıradandı. Bitiyor sadece. Yani serinin son filmi için şu an büyük bir heyecan duymuyorum. Vakit geçirmek için izlenebilir.

SONUÇ: Yandaş, aksiyon değil de heyecanlı bir film arayanlar için ideal ve yavaş anlatımı, Uyumsuz serisi için büyük bir gelişme kaydediyor.

FİLMİN İYİ YANLARI:

+ Konuyu acele etmeden anlatış biçimi.

+ İlk 30 dakikası.

+ Bütün senaryoyu son filme atmadan, eğlenceli bir deneyim yaşatıyor.

FİLMİN KÖTÜ YANLARI:

- Mantık hataları ve boşluklar.

- Senaryonun bir süre sonra kendini basitliğe vurması.

- Görsel efektlerin bazı yerlerde sırıtması.

TOPLAM PUAN: 6.6/10
Rogers : Ortalama bir bilim kurgu filmi denebilinir, izlenebilirliği de iyidi. Böyle gençlik macera filmlerinden şaheser çıkmasını bekliyormusunuz herhalde. Açlık Oyunları gibi bu da otorite ve sisteme karşı başkaldırı konusunu işleyen bir filmdir. Distopik dünyaları seviyorum. Onun için manzaraları, mimarilerı ve kostümleri ayrı bir gözle izliyorum. Yalnız son zamanlarda bilim kurgu filmlerine bir yenilik getirseler fena olmayacak, hep mi böyle faşist, militarist dünyalar izleyeceğiz.
Serkan Aydemir : Kötü değil.

Sonuçta kurgunun vermiş olduğu şahaserlikle bu yapıma her zaman önem verdim. Diktatörlüğe karşı nasıl durulur onu görüyoruz. Tipik dünya işlerinin fantastik hali. Yani her yerde bizden bir şeyler var. Sadece filmin senaryo kısmı fazla dağınık gibi geliyor bir yerden sonra. Hızlı gelişen olaylar da filmden kopmamıza neden oluyor. Oyunculuk da hani çok iyi olmayınca puan oluveriyor 6. Bu seriyi yine de izlemeyi seviyorum. Tabi beklediğimden farklı bitti açıkcası. Bu hem iyi hem de kötü bir durum.

İyi seyirler.


Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/uyumsuz-serisi-yandas-the-divergent-series-allegiant-6-10262.html[/upto]
[/hide]

720P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/uyumsuz-serisi-yandas-the-divergent-series-allegiant-5-10260.html[/upto]
[/hide]

1080P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/uyumsuz-serisi-yandas-the-divergent-series-allegiant-4-10258.html[/upto]
[/hide]
Referans URL