Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Eski Dostlar (2012) - BRRip XviD - Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Fisher Stevens

Senaryo: Noah Haidle

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Suç , Gerilim

IMDB Puanı: 6.5

Vizyon Tarihi: 03 Mayıs 2013 (Türkiye)

Bütçe: $15,000,000 / Hasılat: $3,310,031

Çekim Yeri: Los Angeles, California, ABD



[hakkinda]Filmde Al Pacino, Christopher Walken ve Alan Arkin gibi Oscar sahibi oyuncular son bir destansı gece için bir araya gelen emekli olmuş gangsterler olarak rol alıyor.

Val (Al Pacino) ortağının ismini vermeyi reddettiği için yirmi sekiz yıl hapis yattıktan sonra dışarıya çıkıyor. En iyi arkadaşı Doc (Christopher Walken) ise Val’i almaya geliyor. İkili kısa bir süre sonra ise başka bir eski dostları Hirsch (Alan Arkin) ile buluşuyor. Aralarındaki bağ her zamankinde daha güçlü olan üç arkadaş kaybettikleri ve şimdi yeniden kazandıkları özgürlüğü, aralarındaki sadakati ve geçmişteki güzel günlerini düşünüyorlar. Yaşlarına rağmen, kargaşa çıkarma yetenekleri hala mükemmel. Ancak arkadaşlarından birinin tehlikeli bir sırrı var.

Eski bir mafya babası tarafından bir çıkmaza düşen bu adamın bundan kurtulmak için çok az bir zamanı var. Eski dostların efsanevi bir şekilde bir araya geldikten sonra, durumları daha da ümitsiz bir hal alır ve sonunda geçmişleriyle son kez yüzleşmek zorunda kalırlar. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

pekosal : c. walken ve al pacino güzel bir ikili oluşturmuşlar....dayatma bir senaryo ile anca bu kadar .....eğlenceli bir film olmuş.... tabii ki filmin özünde yatan arkadaşlıklar ve sadakat mesajı.. niçin hapse girmiş önceden ne olmuş ve de kim kimi vuracak bu tip şeylere kafa yormayın ..filme eğlence penceresinden bakın ve iyi zaman geçirmek için seyredin
Htmakina : Gece 23:00 sularında başladım filme sıkılınca kapatıveririm diye. Sıkılmak bir yana yaşlı kurtları bırakamadım bile. Sonuna kadar seyrettim filmi. Uyku gözlerden akarken ve gece kalkma işine rağmen seyrettim. Zevk aldım. 28 yıl sonra hap içişine hasta oldum.

İyi seyirler.
iximix : Sakız çiğnemek mi, yoksa insanlara hadlerini bildirmek mi istersin? sorusuna cevap ararken hiç sakızımız kalmadı haydi o zaman ortalığı dağıtalım mantığında trajikomik bir hikaye.

Fragman



[dosyaid]10431[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.

[altyazı]http://www.turkcealtyazi.org/mov/1389096/stand-up-guys.html[/altyazı]

Yabancı Film TR Altyazı Sorunu Çözümü İçin BURAYI Okuyun.
Referans URL