Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Çocuklarım İçin (2013) - HDRip x264 - Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Shana Sosin

Senaryo: Shana Sosin

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim

IMDB Puanı: 5.6

Vizyon Tarihi: 11 Ekim 2013

Çekim Yeri: Sarasota County, Florida, ABD



[hakkinda]70 lerde yalnız bir annenin İki kızına daha iyi bir yaşam sağlamak için uyuşturucu ticareti yapması ve yakalanmasını konu alıyor [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

gri72 : Gerçek hayattan alınmış hikayeler, diğer kurgu filmlere nazaran benim için daima daha cezbedici. Free Ride 'ı da bu duygularla seyretmeye başladım ve yanılmadığımı bir kez dAha gördüm...

İki kızıyla beraber hayata tutunmak isteyen bir annenin, uyuşturucu dünyasına girmesi ve sonrasında yaşadıklarının samimi bir diller anlatıldığı film; usta oyunculuklarla birleşince tüm sinemaseverleri tatmin edecek bir macera-drama haline gelmiş.

70'lerde geçen ve müziklerinin de oldukça kaliteli olduğu bu filmi bence mutlaka seyredin.
cevirimvar : GENEL YORUMUM:
Free Ride ile ciddi keyif aldım. Gerçek bir hikayeye dayanıyor ve hatta filmin sonunda bu gerçek kişiden birkaç kuple alma şansına da sahip oluyorsunuz. Senaryo biraz basit işlenmiş ama inanın izlerken bir an olsun sıkılmadım. Neden mi? Müzikler süpeeeer…!!! Hem de hepsi. Çekimler de çok keyifli. Ayrıca filmin son bağlantısı da ayrıca hoş. Çok özel olmasa bile izlemesi çok zevkli bir dram – macera filmi. Kesinlikle tavsiye ederim.

YÖNETMENE BAKIŞ:
Senarist ve yönetmen Shannah Betz çok başarılı bir iş çıkarmış. Özellikle senaryo keyifli ama işlemeyi de başarmış. İlk işinde bence çok başarılı. Bu film pek ilgi görmedi ama bence Betz doğru kadroyu yakalamış. Bırakmazsa çok daha iyi çalışmalarını görebiliriz.

FİLMİN STARLARI VE ( SIRADAKİ FİLMLERİ ):
• Anna Paquin'i hiç bu kadar keyifle izlememiştim. Genelde orta-vasat işlerde görünür ama bu filmde çok farklı. Son derece başarılı ve kendisini büyük bir zevkle izlettiriyor. Bu rol ve film boyunca giydiği tüm kıyafetleri ona çok yakışmış. Ben onu o mükemmel The Courageous Heart of Irena Sendler performansından beri bu kadar iyi seviyede görmemiştim. (X-Men: Days of Future Past*)
• Liana Liberato, Turst'la ortaya çıkışını bomba gibi devam ettiriyor. Bu filmdeki performansı son derece iyiydi. Ancak önümüzdeki dönemde seçtiği yapımlarda başrol sevdasına yapım kalitesini düşürüyor gibi geldi bana. Onu da yarı yolda yitirebiliriz. (Haunt*, Dear Eleanor*, If I Stay*)
• Ava Acres bebeklikten sinemacı zaten.  Bu filmde de şok edici bir performans sergiliyor. Bu minik kız tam bir deha. (White Bird in a Blizzard**)
• Cam Gigandet sakin ama hoş oynuyor. Aksiyon da ona tipi itibariyle çok yakışır. (Red Sky*)
• Brittany Morgan minik rolüne rağmen çok fark ediliyordu. O canki hallerini sanki çekmiş gibi canlandırıyordu. (Acaba çekmiş midir?  )
• Drea de Matteo da uzun rolüne rağmen bence yanlış seçim olmuş.

BU FİLMİ İZLEMELİ MİSİNİZ?:
İZLEMEYE DEĞER.
Rogers : Hareket eksikliği sebebiyle aksiyondan ziyade dram yönüyle ağır basan bir film. İyi oyuncuların oynadığı yer yer vasat ve vasat üstü bir senaryo akışı var. Film uyuşturucu belasına farklı bir bakış açısından bakmayı başarmış. Sahneler biraz daha dramatize edilebilinirdi. Senaryo gerçek bir hikayeden alınmış. Herşeye rağmen iyi oyuncular sayesinde film kendini sonuna kadar izlettiriyor. Anna Paquin'i uzun zamandır izlemiyordum, kız çok değişmiş.

Fragman



[dosyaid]10430[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.

[altyazı]http://www.turkcealtyazi.org/mov/1839482/free-ride.html[/altyazı]

Yabancı Film TR Altyazı Sorunu Çözümü İçin BURAYI Okuyun.
Referans URL