Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kapsül (2004) - Primer - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Shane Carruth

Senaryo: Shane Carruth

Ülke: ABD

Tür: Dram , Bilim-Kurgu , Gerilim

IMDB Puanı: 7.0

Vizyon Tarihi: 16 Ocak 2004 (ABD)

Bütçe: $7,000 / Hasılat: $424,760

Çekim Yeri: Addison, Texas, ABD



[hakkinda]Yetenekli iki genç mühendis, bir garajda yürüttükleri deneyler sırasında kazara müthiş bir keşifte bulunurlar. Üzerinde çalıştıkları proje, onları zamanda geriye doğru yolculuğa çıkarabilmektedir. Sonsuz merakları nedeniyle, yolculuk deneylerini birbirlerinden habersiz yürüten mühendislerin bu deneyi çok ciddi sorunlara yol açacaktır.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

seko7356 : Sürprizbozan: Göster
tao pai pai
19.03.2013 21:59

ALINTIDIR

"primer'da ise sonsuz sayıda olasılığı bünyesinde barındıran tek bir gerçeklik vardır ve bu gerçeklik zaman çizgisinde ileri yönde ilerler. yaptıkları makine belirli bir alandaki gerçekliğin zamanda ilerleyişini ters yöne çevirir. geçmişe gidebilmeleri için makinenin çalışıyor olması gerekir, yani teorik olarak gidebilecekleri en erken zaman makinenin ilk aktif olduğu zamandır.

geçmişi değiştirdiklerinde ise alternatif bir gerçeklik yaratmazlar, yeni gerçeklik var olanın üstüne yazılır. geçmişte 6 saat geriye gittiklerinde orijinal 6 saatin gerçekliği silinmiş, değiştirilmiş olur. yani o altı saatte ilk gerçekliği ne kadar değiştirdiklerinin nedensellik açısından hiç önemi yoktur, orijinal gerçeklik her halukarda silinmiştir. (klasik konseptten farklı olarak geçmişe gidip kendi eski versiyonları öldürseler bile kendileri için değişen bir şey olmayacaktır.) geçmişe dönüp kutudan çıktıkları an artık yeni fakat farklı bir gerçekliğin parçası olmuşlardır. ikinci bir gerçeklik ilkinin yerine geçer. bu durumun kahramanlarımız üzerinde ciddi bir yan etkisi de olur: gerçekliği değiştirdikçe gerçeklikten kopmaya başlarlar. yazı yazamamalarının sebebi budur. "

bu yazı Türkçe olarak film hakkında bulabildiğim en iyi açıklama yazısı.
Maddi imkansızlıklar zaten yeterince karışık olan konuyu iyice karışık hale getirmiş. Umarım yeniden iyi bir kurgu ve bütçeyle çekilir.
CaSo : Çok kafa karıştırıcı bir film. 2.ye izlemem gerekiyor sanırım tam olarak anlamam için. Yapım olarak güzel olmuş. İzlenebilir ama mühendis bile olsanız kafanız karışacaktır..
oktaykk : Kimileri transformers gibi görüntünün ön planda olduğu filmleri sever kimileri de inception gibi karışık senaryosu olan filmleri sever.
Bu film şans eseri elime geçti, öylesine açıp izledim ve bayıldım. Zaman yolculuğu hakkında yapılmış en güzel film olduğunu düşünüyorum. 3 kere izledim, hala tam olarak çözemediğim yerler var. Yukarıda verilen incelemeyi okuyup tekrar izlemeyi düşünüyorum.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/kapsul-primer-10336.html[/upto]
[/hide]
Referans URL