Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kralın Tüm Adamları (2006) - All the King's Men - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Steven Zaillian

Senaryo: Steven Zaillian , Robert Penn Warren

Ülke: Almanya, ABD

Tür: Dram , Gerilim

IMDB Puanı: 6.2

Vizyon Tarihi: 10 Eylül 2006 (Kanada)

Bütçe: $55,000,000 / Hasılat: $7,221,458

Çekim Yeri: Jeanerette, Louisiana, ABD



[hakkinda]Filmde Sean penn politikaya girmek istiyen emekli bir öğretmendir.Ancak seçimi yönlendiren büyük insanların elinde kukla olucaktır.Bunu daha sonra fark eden Sean penn halka halkın dilinden bahseder ve eyelat secimlerinde o güne kadarki en büyük fark ile seçimi kazanır.Daha sonra kahramanın çabuk parlayan polikita hayatı beklenmedik bir şekilde sonuçlanır.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Mr_Nobody : Gerçekten harika bir filmdi. Kate Winslet ve Anthony Hopkins filmde çok kısa rollerde oynasa da filme büyük katkıları olmuş. Jude Law tek kelimeyle mükemmel bir oyunculuk çıkarmış. Sean Penn için söylenecek bir şey yok bence oyunculuğunda zirve yaptığı filmlerden birisi bu filmdir. Bu kadrodan beklenen güzellikte bir film kısacası. Filmin süresi yaklaşık 2 saat olmasına rağmen bir an bile sıkılmadan izledim. Etkilendiğim sahneler ve diyaloglar oldu filmde. Verilmeye çalışılan sosyal ve politik mesajlar oldukça yerindeydi. Filmin sonu gerçekten harikaydı bu film için yapılabilecek en iyi sonlardan biriydi.
asab26 : Güzel film. Oyunculuklar da gayet başarılı aynı zaman da oyuncu kadrosu da harika. Film bazı arkadaşlara yavaş ve sıkıcı gelebilir bu yüzden izlemeden önce neyi izlemeyi düşündüğünüzü iyi seçin derim.

Ben beğendim.

Altyazı için teşekkürler. Selametle
Htmakina : Politik filmlerden hoşlananlar için kaçırılmayacak tarzda bir filmdir.. Sıkılmadan izleyebileceğiniz güzel bir film.. İyi seyirler..

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/kralin-tum-adamlari-all-the-kings-men-10340.html[/upto]
[/hide]
Referans URL