Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ölüm Odası (2010) - Chatroom - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Hideo Nakata

Senaryo: Enda Walsh

Ülke: İngiltere

Tür: Dram , Gerilim

IMDB Puanı: 5.6

Vizyon Tarihi: 08 Temmuz 2011 (Türkiye)

Çekim Yeri: Camden Lock, Chalk Farm Road, Camden, London, İngiltere, Birleşik Krallık



[hakkinda]William arkadaşça, yardımsever yaklaşımıyla saf gençleri kandırır. Kendi felaketine doğru ilerlerken, gerçek dünyadaki insanlara tahammülü yoktur William'ın. Yeni kurbanları Jim, Eva, Emily ve Mo, sanaldan gelen gerçek bir tehditle karşı karşıyadır.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

aliuzun : Film, internet dünyasının chat odalarında, kişisel veya toplumsal sorunları olan 5 gencin aralarındaki ilişkileri konu edinmiş. Gerçek hayatlarında yaşadılıarı başarısızları ve psikolojik sorunlarını hiç tanımadıkları insanlarla çözmeye çalışan insanların hallerinin yantıtılması, gerçektende büyük bir sorun olan sohbet odalarının kirli yüzlerini göstermesi açısından oldukça dikkat çekici bir film olmuş.

Güncelliği yakalarak büyük bir soruna dikkat çekmesi ve, anlatmak istediğini anlata bilmesi filmi başarılı bir film yapıyor.

Filmde sohbet odalarının görsel tasviri ise oldukça başarılı olmuş.
Gerilim olarak çok fazla gerici bir film değil. Dram türü daha ağır basan bir film. Film süresi ise oldukça iyi. Ne çok uzun ne çok kısa yani çok fazla sıkıci bir film değil.

7/10 izlenmeyi hak ediyor.
KiRa-X : Konu itibari ile sanal arkadaşlıkların getirisi olduğu gibi götürüsünün de olduğu ve hatta götürüsünün bariz şekilde fazla olduğu irdeleyen bir film.İşleniş itibari ile ilginç ve ilk kez denebilecek bir tecrübe yaşarsınız. Karakterlerin yaşlarına göre oyunculuk performansları gerçekten iyi.Konuya ister istemez dahil oluyorsunuz zaten.Sonuçta hepimizin başından geçen ve çok farklı insanları gördüğümüz ortamları yansıtmış.
Sonuç olarak bu yansıtmadan mahrum kalmayın.Kendinizden az da olsa bir parça bulabileceğiniz bir film.Aslında eğitim niteliğinde ilköğretimlerde gösterilecek bir film.
Htmakina : Sanal alemde hiç kimsenin gerçek yüzünü göstermediğini anlatan değişik bir filmdi.. Çeviri için Betül'e teşekkürler..

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/olum-odasi-chatroom-10388.html[/upto]
[/hide]
Referans URL