Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Batman: Öldüren Şaka (2016) - 360p - 720p - 1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Sam Liu

Senaryo: Brian Azzarello , Brian Bolland , Bob Kane

Ülke: ABD

Tür: Animasyon , Aksiyon , Suç

IMDB Puanı: 6.5

Vizyon Tarihi: 02 Temmuz 2016 (ABD)

Bütçe: $3,500,000

Nam-ı Diğer: Batman: La broma mortal



[hakkinda]Batman: The Killing Joke’ta Joker’ın geçmişine dair bir yolculuk anlatılıyor. Joker geçmişte hamile karısına bakmakta zorlanan başarısız bir komedyen olarak gösterilir. Geçim zorlukları yüzünden suça karışırken Batman ile yolları birleşen ve aralarındaki itişme nedeniyle bir kimya fabrikasındaki atıkların içine düşen karakterimiz, bu atıkların içinden bembeyaz bir ten, hasta bir akıl ve o meşhur gülümsemesiyle çıkar ve komedyenin ölümüyle Batman evreninin en büyük kötü karakterlerinden biri olan Joker doğar. - Gönderen: Splash [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

MrBlackTron : Son yıllarda izlediğim en kötü animasyonlardan biri. Konu kopuk ve pek birşey vermiyor. Çizimler ve seslendirmeler başarılı o kadar. Oldukça sıkıcı.
Gunner : Diyalogları ve çizimleri ile tarihin en iyi çizgi romanlarından biri ancak normalde kısa olan romanı uzatmak için saçma sapan eklenen sahneler ve değiştirilen ufak detaylar var. Bu roman ancak bu kadar vasat uyarlanabilirdi. Çizgi romandan sonra izlemek zaman kaybı, önce izlemek de çizgi romandan soğutabilir.
seko7356 : Çizgi romanı okumadım o değerlendirmem sadece filme dönük olacak. Batman bende çok ayrı bir yere sahip onu değerlendiriken tam olarak objektif olmuyorum. Ancak bu film pek olmamış onu söyleyebilirim neden derseniz ilk ve en önemli sebep olarak Joker'e biçilen orijin hikayesi. Son derece basit ve sıradan hikaye bu psikopatligi (t9 azizliği) açıklayamaz. İkinci olarak ise filme katkısı olmayan başındaki olaylar. Batman iyi ama bildiğimiz Batman.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/batman-olduren-saka-batman-the-killing-joke-3-10415.html[/upto]
[/hide]

720P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/batman-olduren-saka-batman-the-killing-joke-2-10413.html[/upto]
[/hide]

1080P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/batman-olduren-saka-batman-the-killing-joke-10411.html[/upto]
[/hide]
Referans URL