Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tangerine (2015) - 360p - 720p - 1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Sean Baker

Senaryo: Sean Baker , Chris Bergoch

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Suç , Dram

IMDB Puanı: 7.1

Vizyon Tarihi: 23 Ocak 2015



[hakkinda]Sin-Dee (Kitana Kiki Rodriguez) Noel arifesinde Tinseltown’a geri döner. Hapiste olduğu 28 gün boyunca sevgilisinin (James Ransone) kendisine sadık olmadığını öğrenmesinin üzerine, en yakın arkadaşı Alexandra (Mya Taylor) ile bu lekeleyici dedikodunun nedenini bulmayı kendine görev edinir. Uzun ve maceralı bu yolculuk, sadakatsizliğin sonuçlarıyla başa çıkmak zorunda kalan Ermeni bir ailenin de dahil olduğu Los Angeles’ın muhtelif altkültürleriyle tanışmalarına vesile olur. (Damla Durmaz) [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

tamden : film güzel. taksi şoförü ermeni değil de türk olsaydı filmi bütün TR merakla seyrederdi. önceki yorumların bu filmi izlemenizi engellemesine izin vermeyin. sıkılmadan izlenen güzel bir film.
steven amir : Aslında afişteki övgü laflarını okuyup azıcık konuya bakıp izlemeye başladım ama o da ne.Tam bir fiyasko.Ama şu var.Bu filmde altyazı ağır küfür ve şiddet içerir gibi uyarı korlarya çevirmen arkadaşlarımız.Evet.burda Türk seslendirme tarihininin en ağır küfürlü ve seks içerikli seslendirmesi yapılmış.İşte burda film kopuyor.Çünkü lanet olsun filan diye seslendirilen filmler çağını anormal bir biçimde kapatıyor.En büyük özelliği bu filmin.Başka şeylerde var ama artık onu da siz keşfedin.
Htmakina : Uzun uzadıya koşuşturmayla geçen ve bir dedikodunun peşine takılan trans karakterinin öyküsünü ne kadar izlemeliyiz bilmiyorum. Bence izlemesek de hayatımızdan bir şey eksilmezmiş. İyi seyirler.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/tangerine-3-10433.html[/upto]
[/hide]

720P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/tangerine-2-10431.html[/upto]
[/hide]

1080P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/tangerine-10429.html[/upto]
[/hide]
Referans URL