Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hitchcock/Truffaut (2015) - 360p - 720p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Kent Jones

Senaryo: Kent Jones , Serge Toubiana

Ülke: Fransa, ABD

Tür: Belgesel

IMDB Puanı: 7.4

Vizyon Tarihi: 13 Mayıs 2016 (Türkiye)



[hakkinda]Yönetmenliğini Kent Jones'un üstlendiği iki usta yönetmen Alfred Hitchcock ve Francois Truffaut'nun altın değerindeki buluşmasını konu edinen Hitchcock/Truffaut belgeselinde günümüzün ünlü yönetmenleri bu iki ustanın sinemalarına kattıklarını anlatıyor. Truffaut´nun Hitchcock´la 3 gün boyunca yaptığı söyleşiden derlediği, 1966 yılında yayımlanan kitabı Hitchcock´a Göre Sinema'dan ilham alıyor. Yönetmen Jones ise günümüzün büyük yönetmenlerine: “Bu kitap sinemaya bakışınızı nasıl etkiledi?” sorusunu yöneltiyor. Fincher, Schrader, Scorsese, Assayas, Bogdanovich ve pek çok isim, yılın heyecanla beklenen belgeselinde iki büyük yönetmene saygı duruşunda bulunuyor. - Gönderen: Editoryal [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Yorumbaz : Ünlü yönetmen Alfred Hitchcock ile başarılı yönetmen François Truffaut'un dostluğunu, sinema camiasının ünlü isimleriyle yapılan röportajlarla ve görüntülerle anlatan bu film gerçekten de epey başarılı.

Bu filmi izlerken aklıma, 2014 yapımlı Roger Ebert belgeseli Life Itself gelmedi de değil. İkisinin konuları ve konuların ele alınış tarzı birbirinin neredeyse aynısı. Sadece bu film daha kısa sürüyor ve bazı ilginç noktalara değiniyor.

Açıkçası, bu film hakkında ne söyleyebilirim bilemiyorum. Wes Anderson, Oliver Assayas, Martin Scorsese ve David Fincher gibi yönetmenlerin röportajlarını içeren, izlemesi çok zevkli olan Hitchcock/Truffaut, son zamanların en iyi belgesellerinden birisi. Sade ve eğlenceli ele alınış şekliyle ortaya çıkan sonuç daha da izlenebilir oluyor. Eğer bu konuya ilgiliyseniz ve boşta ayırabileceğiniz 79 dakikanız varsa, bu filmi izlemenizi tavsiye ederim. Life Itself kadar etkili olmasa da izlemeye doyamayacağınız, hoş bir belgesel ortaya çıkmış. Tavsiyemdir, iyi seyirler.

TOPLAM PUAN: 8.4/10
prince_ipator : Arkadaşlar bu filmi izlersen hangi Hitchcock eserlerinden spoiler yemiş olurum? Zahmet olmazsa sayabilir misiniz?

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/hitchcocktruffaut-2-10464.html[/upto]
[/hide]

720P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/hitchcocktruffaut-10462.html[/upto]
[/hide]
Referans URL