Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yedi Silahşörler (1960) - 1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: John Sturges

Senaryo: William Roberts , Walter Bernstein , Shinobu Hashimoto

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Macera , Western

IMDB Puanı: 7.8

Vizyon Tarihi: 23 Ekim 1960 (ABD)

Bütçe: $2,000,000 / Hasılat: $4,905,000

Çekim Yeri: Meksika City, Distrito Federal, Meksika



[hakkinda]Küçük bir Meksika kasabası şeytani haydut Calvera ve onun kana susamış arkadaşları tarafından terörize edilmektedir. Yalnızca muhteşem yedili onları kurtaracak güce ve cesarete sahiptir. Kasabanın çiftçilerinin ne silahları, ne paraları, ne de saldırganlık eğilimleri vardır. Bu kişiler sınıra doğru yol alır. Yolda ikiside işsiz olan Chris ve Vin daha sonra ise içlerinde James Coburn, Charles Bronson ve Robert Vaughn'nın da aralarında bulunduğu beş kanun kaçağının onların yanına katılmasıyla muhteşem yediliyi oluştururlar. Bu yedili para için değil, macera için bu işe kalkışır. İlk başta galibiyet garanti gibi gözükse de Calvera vazgeçmez ve tekrar kan dökmek için geri gelir. Muhteşem Yedili kasaba halkını kurtarıp tekrar özgürlüğüne kavuşturmak için bu filmi gerçek bir macera klasiğine dönüştürecek ölümüne bir savaşa girer.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ArsoN : Şu efsane kadroya rağmen vasat bir film; bir uyarlama olup olmaması önemli değil ama bir western ve kadroya rağmen böyle bir hikayeden böylesine bir finalin çıkması üzücü.
steinbeck : Kadrosu muhteşem ama çok iyi bir western değil. Yine de bundan sonra bu filmin devamı 3 film daha çekildi ve en iyisi bu. "Köylüler mi korkaktır, silahşörler mi?" sorusuna bir yanıt arayan filmde, haydut rolünde Eli Wallach seyredilir. Yul Brynner zaten taş yüzüyle Batı'nın en hızlı silah çeken silahşörü Chris rolünde (hemoroidi varmış gibi yürümesine aldırmayın) çok iyi. Diğerleri de Steve McQueen, Charles Bronson, James Coburn, Robert Vaughn...hepsi iyi. 7 puanlık.
koraycanses : orjinaliyle aynı cümle içinde bile kullanılmaması gereken ucuz bir amerikan westerni. seven samurai'yi beğenip izleyeyim dedim ve hayalkırıklığı! hem de bu cast'a rağmen.

Fragman



1080P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/yedi-silahsorler-the-magnificent-seven-2-10498.html[/upto]
[/hide]
Referans URL