Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması (2016) - 360p - 720p - m720p - 1080p - m1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Duncan Jones

Senaryo: Charles Leavitt , Duncan Jones

Ülke: Çin, Kanada, Japonya, ABD

Tür: Aksiyon , Macera , Fantastik

IMDB Puanı: 7.0

Vizyon Tarihi: 03 Haziran 2016 (Türkiye)

Bütçe: $160,000,000 / Hasılat: $433,537,548

Çekim Yeri: Vancouver, Britanya Kolumbiyası, Kanada

Nam-ı Diğer: World of Warcraft



[hakkinda]Barışçıl Azeroth krallığı, yok olan ülkelerinden kaçarak yeni bir koloni arayışında olan ORK savaşçılarıyla karşı karşıya kaldığı bir savaşın eşiğinde durmaktadır. İki dünyayı birleştiren kapı açıldığında, bir ordu yıkımla karşılaşırken diğeri de yok olmayla karşı karşıya kalır. Bu zıt gruplardan iki kahraman, ailelerinin, halklarının ve ülkelerinin kaderini belirleyecek bir çatışma yoluna girerler. Böylece savaşın birçok yüzünü gösteren ve herkesin bir sebep uğruna savaştığı, görkemli bir güç ve fedakarlık efsanesi başlar. - Gönderen: Editoryal [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

mascaltar : Bu filmin çekilmesini 5 seneden fazla bir süre bekledikten sonra 2 senede çekiminin bitip yayına girmesini bekledim. 7 senelik bir bekleyişte en büyük korkum kitaplara ve oyuna bağlı kalmayacağı olmuştu ama blizzard buna izin vermeyeceğini kanıtladı. karakterler çok iyidi, thrallın bebekliğini görünce tüylerim ürperdi resmen. Ben warcraft evreninin kitapları ve oyunları ile büyümüş bir yetişkin olarak çok zevk aldım. Oyununu oynamayan yada kitaplarını okumayan fantastik film severlere en büyük tavsiyem şu, destek olun. Konu çok iyi, eğer gerekli ivmeyi yakalarsa bir Lord Of The Ring serisi gibi efsane daha çıkacaktır ortaya. Düşününki warcraft evreninde bu film denizde bir damla kadar küçük bir konuyu almış. Her karakterin ayrı efsaneler her ırkın ayrı tarihleri var. Night Elfler, insanlar, gnomlar, draneiler, dwarflar, worgen(kurt adam)lar, orclar, undeadler, taurenler, troller, blood elfler, goblinler, pandarenler... Sonuç olarak film verdiğim puanı tam olarak haketmesede hem manevi olarak hemde destek amaçlı bu puanı hak ettiğini düşündüm. Kesinlikle sinemada hatta mümkünse IMAX de izlenmesini şiddetle tavsiye ediyorum.
geneticengineer : Efektler, büyü sahneleri ve müzikler kesinlikle harika. Ama oyuncu tercihi ve seçilen bu oyuncuların genelinin kötü bir oyunculuk sergilemesi ve özellikle diyalogların basitliği filmin en kötü tarafı. Senaryo ise kötüye yakın ortaydı. Ama fantastik bir dünyanın işlenişi açısından ve filmin devamının gelmesi açısından gidin sinemada izleyin destek verin derim. Boş vakitlerinizi değerlendirebileceğiniz güzel bir film.
musti8can : Dünyada hatrı sayılır bir oyun sever tarafından en iyi oyunlar arasında gösterilen Warcraft sinema serisinin ilk bölümünü internetten de izleme şansını yakaladık sonunda.. Bu görkemli açılışı sinemada izlemek tabii ki daha büyük keyif.. Ama benim gibi vakit bulamayan içinde internette çıkması ayrı bir lütuf oldu..
Biraz Yüzüklerin Efendisi biraz da Game Of Thrones karışımı bir hikaye gibi.. Ama güzel bir hikaye.. İlk bölüm itibariyle durgunluk vardı tabii ki.. Asıl aksiyon sonraki bölümlere saklanmış.. Bu da normal bir durum.. Efekt bakımından hiç sıkıntı yaşanılmıyor.. Zaten filmin %100 ü efekt.. Ama çok başarılı.. Resmen büyülü bir dünyada buluyorsunuz kendinizi.. Ki bu tür filmleri yapmak çok zordur.. Efekt olmasına rağmen bilgisayar faktörünü çok hissettirmemektir önemli olan.. Bunu da başarmışlar..
Serinin giriş bölümü olmasına rağmen bazı eksiklikleri var.. Hikaye olarak biraz daha fazla doldurabilirlerdi.. Biraz daha fazla aksiyon olabilirdi.. Duraton biraz daha fazla kullanılabilirdi.. Yani bir Yüzüklerin Efendisindeki giriş bölümü gibi doyurucu bir giriş olmamış.. Extra bir yarım saat daha gerekiyordu bana göre.. Herşeye rağmen iyi bir yapım.. İnşallah devam bölümleri mükemmel olur.. Warcraft 8,0/10 puanla iyi seyirler..

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/warcraft-iki-dunyanin-ilk-karsilasmasi-warcraft-5-10697.html[/upto]
[/hide]

720P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/warcraft-iki-dunyanin-ilk-karsilasmasi-warcraft-6-10699.html[/upto]
[/hide]

m720P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/warcraft-iki-dunyanin-ilk-karsilasmasi-warcraft-3-10693.html[/upto]
[/hide]

1080P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/warcraft-iki-dunyanin-ilk-karsilasmasi-warcraft-7-10711.html[/upto]
[/hide]

m1080P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/warcraft-iki-dunyanin-ilk-karsilasmasi-warcraft-4-10695.html[/upto]
[/hide]
Referans URL