Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Frekans (2016) - 360p - m720p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Tod Williams

Senaryo: Adam Alleca , Stephen King

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Dram , Korku

IMDB Puanı: 4.3

Vizyon Tarihi: 08 Temmuz 2016 (Türkiye)

Çekim Yeri: Atlanta, Georgia, ABD

Nam-ı Diğer: Signal



[hakkinda]Clayton Riddell kariyerinin zirvesini yaşayan çok ünlü bir yazardır. Ailesinin kendisine eşlik edemeyecek olması nedeniyle canı bir hayli sıkkın olsa da son romanının sunumunu yapmak için Boston'a gitmesi gerekir. Sunum günü gelir, ancak o esnada çevresinde garip olaylar yaşanmaya başlar...

Stephen King'in 2006 basımı aynı adlı romanından uyarlanan filmin yönetmeni Tod Williams. Başlıca rollerinde ise Samuel L. Jackson, John Cusack ve Isabelle Fuhrman bulunuyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

beowullf : İlğinç bir konu ile başlıyor sıkıcı ilerliyor sacma sapan bitiyor.
vassagoking : Filmin başı harika, sonrası berbat. Sonu ise rezil. Olayların nedeni, nasıl olduğu konusunda hiçbir done vermeyen boş bir film.
Yorumbaz : Cell, ünlü yazar Stephen King'in yeni beyazperde uyarlaması. Ve King'in bir önceki 1408 filminde olduğu gibi başrolünde John Cusack ve Samuel L. Jackson var. Cell'in konusu oldukça enteresan aslında. Telefondan çıkan sinyaller bütün insanları zombi tarzında bir yaratığa dönüştürür ve hayatta kalanlar iletişim kuramadan yaşamaya çalışırlar.

Öncelikle, filmin kurgusu, senaryosu, görsel efektleri, açılış sahnesi, kapanış sahnesi, diyaloglar ve zombimsi yaratıklar acınası derecede kötü. Filmi izlerken bir süre sonra sıkılmaya başlıyor insan. Çünkü bu değişik konuyu bir türlü ilerletememişler.

Görsel efektler o kadar tembel ki filmin sonlarına doğru zombimsi yaratıkların oluşturduğu bir çember var, resmen photoshop. Aynı adamı 3 kez kopyalamışlar, oldukça rahat fark ediliyor. Gerçekten, görsel efektler üzerinde yapım ekibi hiç durmamış. Bu yüzden Cell, son 5 yılda izlediğim en kötü görsel efektlere sahip.

Kurguyu, mantık hatalarını geçtim, filmi izlerken en çok oyunculara acıdım. John Cusack, her filmde olduğu gibi bu filmde de aynı performansı sergiliyor. Samuel L. Jackson da öyle. Normalde bu oyuncular herhangi bir filmde olsa bile, filme eğlenceli şeyler kattıklarını bilirsiniz. Bunlar, oynadığı filmi izlenebilir kılan oyuncular. Ama nedense bu filme hiç yakışmamışlar. Filmin atmosferi ve kişileri o kadar zayıf ki, bu oyuncuların klişe karakterleri canlandırdıklarını görünce içiniz acıyor.

Aynı şey, Orphan adlı korku filmin başrolünde oynayan oyuncu Isabelle Fuhrman'da oldu. Fuhrman, bu filme bir şeyler katmaya çalışmış ama, sonuç yine kötü olmuş.

Gerçi bunları yazıyorum ama şöyle bir şey de var ki, ortaya bundan da daha kötü bir iş çıkabilirmiş. Bu film sıkıcı da olsa, klişe de olsa, kendini bir şekilde izlettiriyor. Oyuncuların bir şeyler çabaladığını bu filmde görüyorsunuz ayrıca.

Bir de şu var, film (ortaya bundan da kötü bir iş çıkabilecek olmasına rağmen) gerçekten kötü olduğundan, arkadaş ortamında bu filmi gülerek, dalga geçerek izleyebilirsiniz.

Bir Stephen King uyarlaması olmasına rağmen Cell, gerçekten kötü bir film. Anlamsız finali, ortalama oyunculuklar, mantık hataları ve kötü görsel efektler de cabası. Lütfen bu filmi izlemeyin, özellikle de sinemada. Hayal kırıklığına uğratan bir film.

Not: Sinemadan geçerken 2 kişinin, bu filmin posterine sevinç çığlıkları atarak heyecanla kenetlendiklerini görmüştüm geçen hafta. Eğer siz de bu film için öyle hissediyorsanız, daha da hayal kırıklığına uğrayacağınıza dair garanti veriyorum.

FİLMİN İYİ YANLARI:

+ Kendini bir şekilde izletiyor.

+ Arkadaş ortamında gülüp eğlenerek izlenebilir.

FİLMİN KÖTÜ YANLARI:

- Zayıf senaryo.

- Berbat görsel efektler.

- Bütün film el kamerasıyla çekildiği için net bir görüntünün zor çıkması (özellikle de aksiyon sahnelerinde).

- Ortalamanın altında kalmış oyunculuklar.

- Kötü kurgu, senaryo, karakterler.

- Anlamsız final.

- Mantıksız sahneler.

TOPLAM PUAN: 2/10

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/frekans-cell-5-10723.html[/upto]
[/hide]

m720P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/frekans-cell-4-10580.html[/upto]
[/hide]
Referans URL