Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yenilmezler – The Avengers - 720p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Joss Whedon

Senaryo: Joss Whedon , Zak Penn

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Bilim-Kurgu

IMDB Puanı:

Vizyon Tarihi: 04 Mayıs 2012 (Türkiye)

Bütçe: $220,000,000 / Hasılat: $1,519,557,910

Çekim Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD

Nam-ı Diğer: Group Hug



[hakkinda]Nick Fury uluslararası barışı koruma ajansı S.H.I.E.L.D'in yöneticisidir. Bu ajans Marvel'in süper kahramanlarının sahibidir. Demir Adam, Hulk, Thor, Kaptan Amerika, Hawkeye ve Kara Dul..

Loki ve destekçileri tarafından küresel güvenlik tehdit edilince, Nick Fury ve takımı dünyayı bir felaketten kurtarmak için güçlerini birleştirmek zorundadırlar. - Gönderen: ibrahim254 [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

melancolic : Sürprizbozan: GösterTony Stark - Adamım ! Ironman kostümünü film boyunca hiç giymese bile filme çok şey katabilir. Süper karakter...

Thor - Çekiç, kendi filmindekinden daha çok kullanmış. Dolayısıyla Thor'un aksiyonu daha yükseğe çıkmış.

C.America - 2. film ne zaman gelir bilmiyorum ama bu adamın daha etkin bir rolü olmalı. Evet, o kadar büyük güçleri falan yok ama diğerlerinin yanında sönük kalıyor.

Hulk - Beni en çok şaşırtan kahraman... Öyle güzel bir karakter yaratılmış ki bu dev için.... İddia ediyorum, hiç bir Hulk filmindeki karakteri bu kadar çok sevemezsiniz.

Hawkeye - Bence 2. filmden önce, bu karakterin mutlaka bir filmini yapmalılar, insanlara tanıtmalılar. Sinemada çok kişi bu kim diyordu.Bence çok önemli bir karakter ve bu filme de yansımış.

Black Widow - Uzun zamadır izlediğim en seksi sert kadın olmaya devam ediyor )


Bu filmi gidin sinemada izleyin. Çıkmasını beklemeyin. Böyle filmler için de sinemaya gitmezseniz, hangileri için gideceksiniz.... Verdiğiniz paranın her kuruşuna değer.
Son yarım saatteki aksiyon bile yeter. Aksiyonuna sağlık....
TeMpT : Bizden de Battal Gazi yi göndermek lazım.. Şaka bi yana Thor u kurgunun neresine, nasıl katacaklar merak ediyorum gerçekten..Sonuçta deplasmandan katılacak bizim dünyalı kahramanların ekibine..Çok ilginç ve süper bir film olacak ama orası da kesin..
ArsoN : Htmakina`nın da dediği gibi yoruma gerek olmayan bir film. Vaadettiği gibi eğlenceye ve görselliğe doyuran sonunda da ağızda güzel bir tat bırakan bir film. Sevmediğim yanı kimi sahnelerde ki zoraki kahramanlık ve kahramanlarımızın garip poz verme şekilleriydi öyle ki milletimin mangal yellerken çektirdiği fotoğraf kadar gıcıktı bu pozlar.

Sitede pek çizgi roman takipçisi yok herhalde ki açıklanmamış; o halde ben yazayım (Spoiler değildir). Hellboy olayına gelecek olursam; Avengers ve kahramanları birer Marvel Comics karakteridir Hellboy ise Dark Horse Comics karakteridir benzer olarak Batman ve Superman`in DC Comics karakteri olduğu gibi. Bu sebepten başka firmaya ait bir karakterin Avengers a dahil olması Batman ve Superman in hatta Justice League `nin dahil olması kadar abuk olur; bu sebepten kafanızı boşuna karıştırmayın.
Eğer öyle bir şey olsa bile Hellboy dünya ve insanlar için çalıştığından bunu Hellboydan beklememelisiniz; orjinal hikayede Dünyaya Hellboy değil babası saldırır ve babası da Hellboy dan 30 kat büyüktür, devasa boynuzları vardır ve atı üzerinde zincirler ile kancaları olup dünyaya bu şekilde gelir.

Filmin sonundakini merak ediyorsanız:

Sürprizbozan: Göster
THANOS



Fragman



720P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/yenilmezler-the-avengers-11451.html[/upto]
[/hide]
Referans URL