Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yenilmezler: Ultron Çağı – Avengers: Age of Ultron - 720p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Joss Whedon

Senaryo: Joss Whedon , Stan Lee , Jack Kirby

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Macera , Bilim-Kurgu

IMDB Puanı: 7.4

Vizyon Tarihi: 01 Mayıs 2015 (Türkiye)

Bütçe: $250,000,000 / Hasılat: $1,405,413,868

Çekim Yeri: Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık

Nam-ı Diğer: After Party



[hakkinda]İlk filmin başarısının ardından ikinci film için kolları sıvayan Avengers ekibi bu filme bütün kahramanları dahil ediyor; bu kez Thor, Iron Man, Kaptan Amerika ve Hulk'ın yanısıra Hawkeye, Nick Fury ve Black Widow da maceraya katılıp sürprizini koruyan beklenmeyen düşmanlara karşı savaşıyor. Bu kez hiç olmadığı kadar aksiyonlu bir macerayı vadeden film, her bir kahramanın kişisel yaşamına ve aralarındaki ilişkilere vurgu yapmayı hedefliyor.
Yönetmen koltuğunda tekrar Joss Whedon bulunurken, başrollere Jeremy Renner, Scarlett Johansson ve Samuel L. Jackson gibi üç yeni isim katılıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

fearless1903 : Sanırım yorum yapan arkadaşlar daha önceden pek çizgi roman okumadılar. Öncelikle süper kahramanların olayı zaten kötülerle uğraşmak. Hele ki avengers dünyayı kurtarma senaryolarıyla dolu. Kaldı ki çizgi romanından yola çıkılarak çekilmiş bir filmden bahsediyoruz. Filmdeki görselleri, efektleri, oyunculuğu beğenilmemesini anlarım da konusuna bu kadar eleştiri getirilmiş olmasına anlam veremedim.
Sizce ne olmalı konusu peki? daha doğrusu avengers'ın çizgi romanlarını nasıl değiştirmelerini isterdiniz
denisilin : Çizgi romanların bir ritüeli vardır. Yenilmez adam ya da adamlarımız bir düşman karşısında ya da kendi aralarında çok kötü durumlara düşerler. Vasıfsız, yararsız, aslını unutan bir zavallı haline gelir ama bilirsiniz ki ne yapar eder kendini bulur düşmanı alt eder!... Böyle durumlarda süper gücü olmayanlar ya da en az olanlar ön plana çıkar. Bu çizgi romanlarda çok yaşanır ama sinemada olunca bir yerden sonra sıkıcı olabiliyor. Fakat batman, superman, avengers ve hatta transformers gibi filmler, görsel şovun ön planda olduğu, komedi-aksiyon tarzın tavan yaptığı ve artık günümüzün vazgeçilmezi efektlerin hayalden öteye geçtikleri bir harikalar kumpanyası olarak görülüp zevkine bu şekilde varılmalı diye düşünüyorum. Velhasıl ben çok beğendim sinemada tadına varın derim 5 tane daha çekilse de izlerim!... Bazı sahneler diğer filmlerden esinlenme gibi geldi Sürprizbozan: Göstermesela tır üstünde ajan ve morpheus kavgası ya da spidermandeki treni durdurma sahnesi gibi... En beğendiğim bölüm big iron ile hulkun kavgasıydı. Ve bu ekip içinde benim adamım kesinlikle HULK!...
catwalk : Hollywood bu efekt teknolojilerini abartma sevdasından bir an evvel vazgeçmeli zira böyle giderse gerçek sinema severi kaybedecek...Efektler iyi ama hikaye çok ucuz..

Fragman



720P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/yenilmezler-ultron-cagi-avengers-age-of-ultron-11453.html[/upto]
[/hide]
Referans URL