Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Askerliğimi nerde yaparım ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4
Malum yaş yaklaşıyor ve git gide merak ediyor insan askerliğimi nerde yapacağım diye. Bende merak ediyorum elbette. Abimin 1 senesi kaldı askerlik için. Eskiden şöyle bir sistem vardı galiba "abin doğuda yaparsa kardeşi batı yapıyormuş" diye duydum. Yoksa benim nereye çıkacağım rastgelemi belli oluyor yoksa. Esktradan ben Komando olmak isitiyorum bunun için neler gerekiyor. ideal bir boy ve kilo nekadar olmalı felan ?

Malum yaş yaklaşıyor ve git gide merak ediyor insan askerliğimi nerde yapacağım diye. Bende merak ediyorum elbette. Abimin 1 senesi kaldı askerlik için. Eskiden şöyle bir sistem vardı galiba "abin doğuda yaparsa kardeşi batı yapıyormuş" diye duydum. Yoksa benim nereye çıkacağım rastgelemi belli oluyor . Esktradan ben Komando olmak isitiyorum bunun için neler gerekiyor. ideal bir boy ve kilo nekadar olmalı felan ?
@Fantom Gülümseme
"@Fantom" ne oluyor? Açık Ağızlı Gülümseme
Şöyle : Diyelim sen Doğulusun askerliğini batıda yapıyosun eğer böyle olmazsa
Veya : Nüfusda Doğuda kayıtlıysan yani doğuda oturuyosan batıda yapıyosun.
Beyler okuyanlar askerlik yapmıyor mu? Ve bu açık öğretim için de geçerli mi?

Arkadaş birde boy ve kilo sormuş onuda cevaplandirabilirsin. İyi bir eğitim ister ama
Memet eger okuyosan askerligi okul bittikten 1-2 sene sonra yapıyorsun (üniversite okursan üniversiteden lise de bırakırsan liseden sonra) fakat açık ögretim okusunda kimsenin kesin bişey söyleyenbilecegini sanmıyorum
(09.04.2016 16:55)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Beyler okuyanlar askerlik yapmıyor mu? Ve bu açık öğretim için de geçerli mi?

Arkadaş birde boy ve kilo sormuş onuda cevaplandirabilirsin. İyi bir eğitim ister ama

Yok okuyanlar askerlik yapmıyor Gülümseme. Tabii ki hepsi yapıyor bildiğim kadarıyla kardeşin orada askerlik yaparsa die şart olmaması lazım şans işi gibi bir şey belli olmaz nere olacağı o yüzden takıntı etme derim. Komando olmak isteyenler zaten askeri liselere gidiyor. O yüzden şimdiden komando olmayı düşünme Gülümseme.
Amcam makine mühendisliğini bitirde daha da gitmedi Açık Ağızlı Gülümseme sanırım mezun olanlar gitmiyor.
(09.04.2016 18:59)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Amcam makine mühendisliğini bitirde daha da gitmedi Açık Ağızlı Gülümseme sanırım mezun olanlar gitmiyor.
Eğitimli de mezun da olsa mutlaka yapar bedelli askerlik yapmıştır o Gülümseme.
Üni mezunu olanlar diğerlerine göre daha az sürede askerlik yapar mutlaka 5 ay.
Yok bedelli değil Açık Ağızlı Gülümseme gideceğinden dusunmem diğer amcam 43 yaşında öğretmen sonunda bedeli verdik kurtuldu.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans URL