Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Gizli Dosya - Truth | 2015 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj Full Hızlı Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: James Vanderbilt

Senaryo: James Vanderbilt , Mary Mapes

Ülke: Avustralya, ABD

Tür: Biyografi , Dram

IMDB Puanı: 6.8

Vizyon Tarihi: 06 Kasım 2015 (Türkiye)



[hakkinda]Film; dönemin ABD başkanı George Bush'un ülke hizmetini sorgulayan ve eleştiri yağmuruna maruz kalan CBS kanalı haber sunucusu Dan Rather (Redford) ve yapımcı Mary Mapes'in (Blanchett) kariyerlerine mal olan araştırmayı konu alıyor. Gerçek bir hikayeyi anlatıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

denisilin : Kadrosu oldukça iyi, güzel bir film!... Medya heryerde aynı sanırım! gerçekten zemini çok kaygan ve dostlukları yalan... Bu tarz filmleri seviyorsanız kaçırmayın derim, iyi seyirler olsun.
Htmakina : Olayların akışı, kişilerin sergilediği roller ve konusuyla izlenesi bir film. Filmi izlerken sanki içindeydim de araştırmalara bende katılmıştım hissi hiç eksik olmadı benden. Gündemin bir anda nasıl değiştirildiğini, medyanın gücünü ve kariyerin bazen hiç bir şey olduğunu bu filmde açıkça görüyoruz. Seyretmekle zaman kaybı yaşamazsınız. İyi seyirler.
steven amir : Film değeri olarak çok yüksek değil ama anlattığı olayın gerçekliği ve alt metinleri itibariyle çok değerli bir yapım.Thomas Hobbes devlet erkinin veya egemenin altındakileri nasıl ezdiği yönettiği yada istediği hizaya soktuğu eseri Leviathan ı 1651 de yazmış.Ondan daha önceleri ve de hala günümüzde egemen egemen olduğu sürede tüm gücünü iktidarını sürdürme işine harcar.Halka hizmete filan değil.

Fragman


[hide]
[mega]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2827[/mega]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2827[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=3355[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL