Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Asus ZenFone 2 Laser Kullanan Var Mı ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4
Çabuk alisirim ben de %5 şarj olayı çok iyiymis.
Asusdada aynı özellik var hepsinde ulta güç tassaruf modu adı altında ben 1 ken şarsım aldım o moda baya bi dayandıydı günü bitirmeme yakın bitmişti:=)
Hızlı şarj özelliği asusdada var çabuk şarj oluyor ama tabiiki samsungun yerını tutmaz çünkü o kadar para veriyorsun bi zahmet hızlı şarj olsun:DEkranıda orta boyut en güzeli tasarımıda ergonomik ben çok araştırdım fiyat makımından performans sağlamlık hertürlü yönden asusu tercih ediyorum ettiriyorum kararınız size kalmış ben anneme kendıme 2 hocama bir de kuzenime tavsiye ettim(anneme aldırdık tabıGülümseme)hepsi telefonundan çok memenun ben açıklamayı yaptım karar senin samsusng dayanıksız kardeşim arkadaş s6 edge aldı 1 ayda kırıldı ekranı 800 tl ıstıyorlarmıs camına.
Aynen bende F/P açısından kesinlikle asus diyorum ama 5s denemek istiyorum çok sevdim telefonu Açık Ağızlı Gülümseme
çok desavantajları var ı osun bluetooth kullanılmıyor resmen muzık ver resım ıcın remen bılgısayara bağlaman gerekiyor yada büyük boyutlarda program indirmen gerekiyor bu kadar:=)
Bkz: Samsung Galaxy 2016 A Serisi
sana tavsiyem sony Experia Z3 alman şarj konusunda çok iyi iphondan vs. kamera olarakta tüm telefonlardan daha iyi su altı çekimide var sana en iyi tavsiyem bu olacaktır .
(05.04.2016 15:04)The stanbul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sana tavsiyem sony Experia Z3 alman şarj konusunda çok iyi iphondan vs. kamera olarakta tüm telefonlardan daha iyi su altı çekimide var sana en iyi tavsiyem bu olacaktır .

Sony Aklımdaydı ama son anda vazgeçtim sürekli sorun veriyo filan dediler zaten benim için kamerası önemli olmasına gerek yok oyunları kaldırsın kasmasın yeter
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans URL