Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Apple yi dagıtan twit
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: qMNWG5.png]
Açık Kodu:http://torrentv.net/konu-Apple-Korkutan-Acik.html
Bir güvenlik araştırmacısı, Apple'ın kalelerinden birisi olan Mac OS X içerisindeki güvenlik sistemini devre dışı bırakan açığı tetikleyen kodu Twitter üzerinden paylaştı.
Açık yüzünden hackerlar bilgisayarınızı istediği şekilde kullanabiliyor ve veri transferi yapabiliyordu. Üstelik bunu yaparken sizin haberiniz bile olmuyordu.

Açığın kapatılmasının ardından, açıkla alakalı yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.
Güncellemenin yayınlanmasının ardından kullanıcılar rahat bir nefes almıştı fakat, görünüşe göre açık tamamen kapatılabilmiş değil.

Almanya'da yaşayan bir güvenlik araştırmacısı olan Stefan Esser tarafından açığın yeni versiyonu bulundu. Ayrıca Stefan, açığı tetikleyen kodu da Twitter hesabı üzerinden paylaşmaktan da çekinmedi.
Güncellemenin yayınlanmasının ardından kullanıcılar rahat bir nefes almıştı fakat, görünüşe göre açık tamamen kapatılabilmiş değil.

Almanya'da yaşayan bir güvenlik araştırmacısı olan Stefan Esser tarafından açığın yeni versiyonu bulundu. Ayrıca Stefan, açığı tetikleyen kodu da Twitter hesabı üzerinden paylaşmaktan da çekinmedi.
Windows'un bile baş edemediği sorunlar var ama diğerlerine göre en iyi işletim sistemi tabi.
Mac sistemi windowstan daha iyi diye biliyorum fakat apple nin uygulamasi oldugu ve uygulamalar windows isletim sistemine gore yapildigi icin windows tercih ediliyor
Her işletim sisteminin eksi veya artıları vardır mesela linux tabanlı işletim sistemleri açık kaynak kodlu olduğu için vede güvenli olduğu için bazı kesimlerde daha fazla ilgi görür. Öte yandan Windows alışılagelmiş kolay kullanımlı ve neredeyse tüm oyunlarin çalıştırdığı platform. Mac serisi ise iş odaklı profesyonel çalışmalar için ideal buna şu örnek te dahil android telefonlarda 4gb ram kullanılmaya başlandı ama ios işletim sistemlerinde ise istek üzerine bu 2gb yapıldı yani hali hazırda 1gb bile beklentileri karşılayabilir. Yazılım önemli bir rol oynar.
(08.04.2016 23:39)Hhasan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mac sistemi windowstan daha iyi diye biliyorum fakat apple nin uygulamasi oldugu ve uygulamalar windows isletim sistemine gore yapildigi icin windows tercih ediliyor

Adamlar en iyisini biliyor ona göre uygulamalarını geliştiriyorlar. Dünya'da nam salmış Windows'un da düşmanları ise onu çekemeyen kişilerin açık saldırılarıdır. Bir kaç büyük ayarlama ile daha da iyi olabilir. Yani en iyisini anlamak zor değil, mesela sende Windows kullanıyorsun Gülümseme
Ama şu da bir gerçek çok kullanılması çok iyi olduğu anlamına gelmez. Bu çoğu yerde gecedrlidir.
(09.04.2016 12:40)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ama şu da bir gerçek çok kullanılması çok iyi olduğu anlamına gelmez. Bu çoğu yerde gecedrlidir.

Tabi ki çok iyi olduğu anlamına gelmez, ben diyorum ki millet memnun ki kullanıyor. Bu da işletim sistemini en iyi durumuna getiriyor. Melek - Mahsum
Valla linux oyun calistirabilseydi windowsa bakmazdim bile Windows şimdiye kadar neden oyunculara özel bir Windows üretmedi hala anlamıyorum. Win 7 dışında bir Windows kullanamıyorum sanki ben bir şeylerle uğraşırken arka planda başka şeyler oluyor hissi veriyor 8 ve 10 Açık Ağızlı Gülümseme bilmiyorum neden.
(09.04.2016 14:57)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Valla linux oyun calistirabilseydi windowsa bakmazdim bile Windows şimdiye kadar neden oyunculara özel bir Windows üretmedi hala anlamıyorum. Win 7 dışında bir Windows kullanamıyorum sanki ben bir şeylerle uğraşırken arka planda başka şeyler oluyor hissi veriyor 8 ve 10 Açık Ağızlı Gülümseme bilmiyorum neden.

Aynen dediklerine katılıyorum Açık Ağızlı Gülümseme Windows 10'u ele alıp temasını övsekte ekstra gereksiz arkaplan işlemleri, performansın düşmesine sebep oluyor. Bende sırf performans için w7 kullanıyorum. Bu arada bilgisayar oyuncuları için Windows fikri hoşuma gitti. Açık Ağızlı Gülümseme
Başka bir konuda da belirtmiştim ama bir Windows çalışanı mesajımı gormedi Açık Ağızlı Gülümseme hahaha
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL