Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: WhatsApp için VR mı Geliyor?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: Pka0gN.jpg]
Anlık mesajlaşma hizmeti WhatsApp, sanal gerçeklik yani VR işine gireceğini açıkladı. Peki, WhatsApp VR ile neler yapılabilecek?
WhatsApp, beklenmedik bir kararla VR teknolojisini uygulama bünyesinde hizmete sunmayı planlıyor. WhatsApp’ın bu hareketi uygulama dünyasına yeni bir boyut getirebilir.

VR deneyimini WhatsApp bünyesinde yaşamak isteyenlerin Google Cardboard'a sahip olması gerekiyor.

Android ve iOS telefonları ile bütünleştirerek işleve sokacakları Google Cardboard, VR deneyimini Whatsapp ile gerçekleştirmenizi sağlayacak.

Sanal gerçeklik WhatsApp’a, uygulamanın sahip olduklarını farklı bir şekilde aktarmak amacıyla geliyor.

Uygulama içerisindeki konuşmalar, gerçekleşen aramalar, kişi profilleri vb. özellikler farklı bir şekilde kullanıcılara sunulacak.

Kullanıcı, aktif bir sohbet içerisinde iken ekranın sol tarafından tarafından açılabilecek yeni sekme ile diğer sohbet ekranlarını görebilecek. Ekranın sağ tarafından ise kişi sohbetleri haricindeki grup sohbetleri yer alacak.

Ayrıca kullanıcılar telefonu gerekli şekilde sallayarak mesajları ve sohbetleri silebilecek; yer aldıkları sohbet gruplarından çıkabilecekler.

Uygulama bünyesinde paylaşılan fotoğraf, video gibi görsellerde, kulaklık ile deyimi yerindeyse hemen gözünüzün önünde olacak.

İlk aşamada Android ve iOS cihazlarına gelecek güncelleme, henüz Windows cihazlarında olmayacak.
Referans URL