Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: ESET Smart Security 9.0.375.1 Full Katılımsız TR - Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://i.hizliresim.com/y5GR8n.png[/afis12345678]

[dosyaadı]ESET Smart Security 9.0.375.1 Full Katılımsız TR - Son Hız İndir[/dosyaadı]

[hakkinda]Bugün internet kullanıcılarının en büyük endişelerinden bir tanesi de hiç şüphesiz ki güvenlik. İnternet üzerinden gerçekleştirdiğimiz işlemlerin sayısı ve niteliği arttıkça güvenilir bir yazılım kullanmanın gerekliliği de doğru orantılı olarak artıyor.

ESET Smart Security internet güvenliği konusunda kullanıcılara kapsamlı özellikler sunan ender yazılımlardan bir tanesi. Her ne kadar piyasada çok sayıda antivirüs ve virüs temizleme programı yer alsa da bunların çok azı ESET Smart Security seviyesinde güvenlik sağlıyor. Bu güçlü ve kapsamlı internet güvenliği yazılımı sayesinde hem virüslere karşı korunacak hem de gelebilecek herhangi bir saldırı karşısında güvende olacaksınız.

ESET Smart Security’nin göze çarpan özellikleri arasında ebeveyn koruması, hırsızlık önleyici, kimlik avı koruması, sosyal medya tarayıcı, zararlı yazılım tarama fonksiyonu ve firewall gibi gelişmiş fonksiyonlar yer alıyor.

Gelişmiş bellek tarama özelliği sayesinde bu güvenilir antivirüs yazılımı, sisteminize sızmak isteyen zararlı yazılımları otomatik olarak engeller. Bu sayede zararlı yazılımlar daha sisteminize girmeden etkisiz hale getirilir ve dolayısıyla güvenliğiniz de riske atılmamış olur. Güvenlik açığı koruması gibi bu tarz yazılımlarda pek görmeye alışkın olmadığımız türden bir özelliği de beraberinde getiren ESET Smart Security, ağınızda meydana gelebilecek herhangi bir güvenlik açığını tespit ederek tek başına kapatır.[/hakkinda]

[boyut]171 MB[/boyut]

[dosyalink]http://link.tl/Brnh[/dosyalink]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL