Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: -ÖNERİ- Spam Olayı geçici kaldırılabilir mi ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ben Oyun Hileleri bölümünde konu açmak istiyorum.Ancak 1 tane açtıktan sonra uzun bir süre bekletiyor.Ben konuları hazırladım ancak bu süreden dolayı koyamıyorum vaktim olmadığı için. Hızlı Üye ve üstleri için istendiğinde ayda 1 kere konu spamını kaldırabilirmisiniz? Böylece benim gibi üyeler de foruma diğer konu kategorilerinde destek olabilirler.Suistimal durumunda ise rahatlıkla banlıyabilirsiniz zaten değil mi ?

(28.03.2016 18:37)DesertedShadow Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben Oyun Hileleri bölümünde konu açmak istiyorum.Ancak 1 tane açtıktan sonra uzun bir süre bekletiyor.Ben konuları hazırladım ancak bu süreden dolayı koyamıyorum vaktim olmadığı için. Hızlı Üye ve üstleri için istendiğinde ayda 1 kere konu spamını kaldırabilirmisiniz? Böylece benim gibi üyeler de foruma diğer konu kategorilerinde destek olabilirler.Suistimal durumunda ise rahatlıkla banlıyabilirsiniz zaten değil mi ?
yorumda atamıyoruz sorunu çözmek için birşeyler buluyorum yazamıyorum bekliyorum sonra unutuyorum göndermiyorum
Oyle keyfi olarak kapa ac yapilmaz arkadaslar ki bu tur paylasimlar icin yetki seviyeleri olusturulmus gereksiz olur.
(28.03.2016 20:08)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Oyle keyfi olarak kapa ac yapilmaz arkadaslar ki bu tur paylasimlar icin yetki seviyeleri olusturulmus gereksiz olur.

Ancak ben bir moderatöre konu açığı var dediğimde bana onu yetiştiremiyoruz diyor.O halde daha fazla yetkili almalısınız.
herkez zaten moderator oluyor kimse oyun inceleme olmuyor artık 1 tane bile yok sitede bence moderator deilde oyun inceleme alınmalı
Oyun inceleme görevini görüyorum Gülümseme
Öyle bişey olsa site gereksiz mesajla dolar
(01.04.2016 21:14)Hhasan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öyle bişey olsa site gereksiz mesajla dolar

Zaten site gereksiz mesaj doldu. Nefes almaya yer yok.
Referans URL