Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Cabela's Survival: Shadows of Katmai - [PS3] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 6oyblh3.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Cabela's Survival: Shadows of Katmai - [PS3] - Zamunda Hızlı Torrent

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 6.05 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Cabela’s Survival: Shadows of Katmai’de, hayatta kalmak için epik bir mücadelede Kuzey Kutbu’nun en ölümcül yaratıklarıyla yüzleşin. Oyuncular nefes kesen mücadeleler verecek ve Alaska’nın ürkütücü bakir alanlarında çeşitli görevleri tamamlamak için hayatlarının macerasına çıkacak.

Oyuncular uçak pilotu Logan James rolünde, James’in korkunç bir uçak kazası sonucu Alaska’nın yükseklerinde ıssız bir bölgede mahsur kalması üzerine yaşadıklarına tanık olacak. Vahşi doğada yaralı ve tek başına olan Logan’ın kurtarılma umudu yoktur ve ölümcül yırtıcılara ve doğanın dondurucu soğuğuna karşı ona rehberlik etmek oyunculara düşmektedir.

Sadece ateşli silahlar ve yol üzerinden toplanan eşyalarla donanmış olan oyuncular dağ zirvelerini, donmuş dağ patikalarını, balta girmemiş ormanları, donmuş nehirleri ve keşfedilmemiş devasa mağaraları içeren çeşitli tehlikeli mekânlardan geçecek. Bu zorlu bölgelerde hayatta kalmak adına oyuncuların aklını ve hayatta kalma yeteneklerini kullanması gerekecek. Çığ ve tipiler doğanın karnını doyurmak isteyen en ölümcül yırtıcılarıyla bir araya geldiğinde her adım son adım olabilir. Tehlikeler yetmezmiş gibi aç kalma tehdidi de her zaman mevcut. Cabela markası altında çıkan gelmiş geçmiş en büyük maceralardan birinde hayatta kalın, kaçın ve avlanın.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: RQ7Zdzn.jpg]

[Resim: XOxmkEx.jpg]

[Resim: dQJ4Ftz.jpg]




[dosyaid]6286[/dosyaid]
[Resim: 8eREzoB.png]
Bu oyunu oynamak için 3.55 CFW güncellemesi PS3' de yüklü olması gerekmektedir.


İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL