Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Cash | 2010 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj Full film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Stephen Milburn Anderson

Senaryo: Stephen Milburn Anderson

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Suç , Gerilim

IMDB Puanı: 6.0

Vizyon Tarihi: 01 Mart 2010 (İngiltere)

Çekim Yeri: Chicago, Illinois, USA

Bütçe: $7,000,000

Nam-ı Diğer: Ca$h! | The Cache | The Root of All Evil | Cash



[hakkinda]Sam Phelan (Chris Hemsworth) ve eşi Leslie (Victoria Profeta) evlerinin taksitlerini güçlükle ödiyebilen maddi sıkıntı içindeki genç bir çifttir. Sam arabası ile seyir halindeyken, polisle kovalamaca halindeki banka soyguncuları içi nakit dolu çantayı Sam'in arabasına fırlatır ve kaçarlar, fakat daha sonra yakalanırlar. Ellerine geçen bu büyük miktardaki nakit sayesinde Sam ve eşi maddi sıkıntılardan kurtulmanın keyfini çıkarmaya başlarken, hapisteki soyguncunun psikopat kardeşi Chicago'nun her yerinde onları aramaya koyulur. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Htmakina : Rakamlar ve parayla aranız iyiyise bu filmi kaçırmayın.. Filmde hırsın ne kadar kötü sonuçlar doğurabileceği çok güzel anlatılmış.. Tesadüf bulunan paraları lütfen karakollara belge karşılığında verelim..
kareas : @ steayker , '' T puan '' değerlendirmesinden ben de sizin gibi muzdaribim. Filmin fragmanını izleyip puan veren arkadaşlar var. Bu yanlışı forum genelinde turkcealtyazi.org üyelerince tartışmıştık. Yorumunuza gelince, bir filmden her insanın beklentisi farklı olabilir. Bir diğer arkadaş filmin serisi yapılsın diye düşünürken, diğeri de tv de izlemeye bile dayanamam diye düşünüyorsa, şahsen iki zıt düşünce olduğuna göre filmi izleyip kendi beğenime göre değerlendiriyorum.

@ genelizleyici , Yüzüklerin efendisi gelmiş geçmiş en iyi edebi uyarlamalardan biridir. Hatta ondan başarılı bir uyarlama izlemedim diyebilirim. Böylesine görkemli bir film vizyondan sonra tabiki tv.de gösterilecektir. Sinemada gösterilmemiş fakat tv de izlenildiğinde kült sayılabilecek kaç film sayarsınız bilmiyorum. Yoksa ses getirmiş filmlerin tv. de gösterilmesi televizyon dünyasının çıtasını yükseltemez. Saygılar.
hd1985 : Film gayet güzel arkadaşlar 7/10 veriyorum... Bu arada sonuna bakacak olursak sanki devamı gelecekmiş gibi... Bilgisi olan varsa paylaşsın...

Fragman



[hide]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=3289[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL