Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Weather Underground v5.0.5 [Premium]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: VpG_6_xXELDR4mNFOiOyFg2o4LrSN1EqXlsaJcsq...G8-3FtZfZA]

Alıntı:https://play.google.com/store/apps/detai...id.weather

Yeni Weather Underground Android uygulaması interaktif radar, uydu haritaları ve şiddetli hava uyarıları yanı sıra dünyanın en doğru hiper-yerel hava tahminleri sağlar. Hava meraklıları eşsiz topluluk kendi arka bahçelerinde hava istasyonlarından canlı verileri raporlama Powered by, bu kitle kaynaklı verileri hassas konum hedefleyen tahminleri oluşturur.

Sürüm 5.0.5 Yeni ne var?
bizim büyükannesinin evine miras gibi ● Biz app remodeled ettik. Merak etmeyin, biz değerli yadigarı tuttu, ama biz Android Weather Underground geleceğine 1953. hoş geldiniz kadife kanepe dışarı attı.
● sola Kapalı, size büyükbabasının harita koleksiyonu gibi navigasyon çekmece bulacaksınız ama aslında onu kullanmak isteyeceksiniz. , Konumlar arasında hızlı bir şekilde geçiş Favorilerini yönetmek ve takma ve Bahamalar havalarda özlemle bakmak için çekmeceyi açın.
● Şehrin başına bir meteoroloji istasyonu ile sınırlı olması için kullanılır. Bu aptalcaydı. Şimdi görüntüleyebilir ve favori "Refine" haritayı kullanarak dünya genelinde bizim 180,000+ hava istasyonlarının herhangi.
tüm hava güzel olduğu için, yeni bir Hurricane kiremit ekledik. sizin evini darbeler önce homurdanıp oluyor hava izleyin.
● Yeni bir reklam var. Bu lokma değil, dikdörtgen, ve bir düzineden fazla farklı dil konuşuyor. Bunu dokunun istiyorum.
● Şimdi tabletler için optimize edilmiş ... ama boyutu değil.
● Tasarım-go-go günceller. Sen Materyal Tasarımı istedi? BAM. Sen okunabilirliği gelişmiş istedi? BOOM. Yiyecek veya gaz durmadan tahmini tüm yol boyunca kaydırmak istedi? Tamamdır.

ÖZELLİKLER
● Durum bildirimi: anında mevcut sıcaklığı ve şartlarını görüntülemek
Yerel hava istasyonundan ● Mevcut koşullar, sıcaklık, rüzgar hızı ve yönü, nem, çiğ noktası, görünürlük, gibi hissediyor
● 10 günlük Tahminleri (Saatlik Günlük) + metin özeti
animasyonlu radar, uydu, ve çok daha fazlası verilerle mahallede tüm kişisel hava istasyonları gösteren ● İnteraktif Haritası
● Favori Mekanlar ve son aramalar
● Kalabalık raporlama
● Açık veya Koyu mod
Talep ve NWS Tahmin Tahmin arasındaki ● Anahtarı
● Ulusal Hava Servisi Radyo
● Sağlık Çini: Monitör hava kalitesi, UV riski ve yerel grip salgınları
● Özelleştirilebilir Widget'lar
● push bildirimleri: şiddetli hava uyarıları ile aşırı hava için bir göz dışarıda tutmak
Yılda 1,99 $ ● Satınalma reklam ücretsiz abonelikleri

NE DİĞER UYGULAMALAR FARKLI BU HAVA APP VERMEZ?

BİZ boşlukları doldurmak
Bizim 180,000+ kişisel hava istasyonları en çok lokalize hava koşulları bildirmektedir. Bizim kullanıcının sahip olduğu hava istasyonlarından topladığımız veriler diğer hava durumu hizmetleri tahminleri üretmek için güvenmek havaalanı hava istasyonları arasındaki boşlukları doldurur - veri Çevrenizde gerçek veri noktaları oluşturulur anlamına gelir.

İNTERAKTİF HAVA DURUMU & RADAR HARİTASI
cep en etkileşimli hava harita, mevcut koşullar, animasyonlu radar, uydu, web kamerası ve şiddetli hava dahil olmak üzere farklı hava bindirmeleri gelen seçmenizi sağlar. özel veri katmanları seçerek haritayı özelleştirin ya da şiddetli uyarılar gibi çeşitli harita hazır ayarlar arasından seçim.

CROWD RAPORLAMA
Sky raporları biz raporlama ediyoruz gökyüzü koşulları aslında gözlemleyerek şeyi olup olmadığını bize bildirin. Farklı bir şey görürseniz diğer uygulama kullanıcıların yararına yaşıyoruz koşulları bildirebilirsiniz. Tehlike raporları size bölgedeki diğer insanlara yardım etmek deneyim herhangi bir tehlikeli yol koşulları bildirmek için izin verir.

HAKKINDA HAVA YERALTI
ilk online hava hizmeti olarak 1995 yılında kurulan Weather Underground kendi mobil uygulamalar ve web sitesi Wunderground.com yoluyla önde gelen medya şirketleri ve dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya birçok hava veri çözümleri sağlamaktadır. Weather Underground Hava Şirketin parçası ve San Francisco, CA tabanlı

[upto3]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2762[/upto3]
[fichi3]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=3288[/fichi3]
Referans URL