Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yeniden Ölmek - DeadHeads | 2011 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Brett Pierce , Drew T. Pierce

Senaryo: Brett Pierce , Drew T. Pierce

Ülke: ABD

Tür: Macera , Komedi , Korku

IMDB Puanı: 5.4

Vizyon Tarihi: 29 Nisan 2011 (ABD)

Çekim Yeri: Bronson, Michigan, USA



[hakkinda]Mike (Michael McKiddy) ve Brent (Ross Kidder) zombiye dönüşmüş iki yaşayan ölüdür Zombi olarak yaşamayı kabullenen Mike, önceki hayatını bir şekilde devam ettirmeye karar verir ve kaybettiği büyük aşkını bulmak için yola çıkar Arkadaşı Brent’in de eşlik ettiği bu yolculuk boyunca başları beladan kurtulmaz.. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

KiRa-X : Hani derler ya; "etinden,sütünden,derisinden/yününden" yararlanmak diye.İşte bu film bu türe giriyor.Temelde zombi filmi olan ve zombilerin insani yönünden (?) (-aslında bir sıvı enjeksiyonu ile) bahsediyor filmimiz.Başta komik sahnelerden dolayı ümitlenmiştim; bir Shaun of the Dead bekledim ama daha sonra olaylar değişiyor drama dönüyor."Peynir" de olmasa film vasatı görecekmiş kesinlikle.Oyunculuklar normal ile vasat arasında gelip gidiyor film boyunca.Hikayemiz farklı bir klişe denebilir.Sonuç olarak ise filmimiz; "izlemeseniz de olur" kategorisinde.
andy1 : Zombi filmlerini seven ve arşivde yapan biriyim.

Film hoşca ve keyifle izlenecek kalitede kesinlikle izlerken sıkmayan yapımlardan,senaryosu ise enteresan,kahramanlarımız bir şekilde zombiye dönüşmüştür,gerçek hayatta olduğu gibi ölümdede aynen arkadaşlıkları devam eder.

Absürt komedi tarzı mesela şakalaşırken bir birlerinin kolunu koparmaları yeniden takmaları,cidden iğrençlik sınırı taşımayan sevimli tiplemeler.

Ölümden sonrada aşk devam eder inanışı burdada geçerli kahramanımız sevdiği kızı yeniden bulmak ve söyleyemediklerini söylemek için 2 arkadaş yola koyulurlar,yolda geçen komik olaylar ve sohbetlerle sıkılmadan izleyeceğiniz filmlerden.

Puan olarak 6 verdim bana göre puanını hak eden yapımlardan.

Hoşça vakit geçirmek istitorsanız iyi bir tercih olabilir.
kingfu : Filmi izlerken hiç sıkılmıyorsunuz.İzlenmeli

Fragman



[hide]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=3285[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL