Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dehşetin Dişleri – The Reef | 2010 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Andrew Traucki

Senaryo: Andrew Traucki , James M. Vernon

Ülke: Avustralya

Tür: Korku , Gerilim

IMDB Puanı: 5.8

Vizyon Tarihi: 14 Eylül 2012 (Türkiye)

Çekim Yeri: Great Barrier Reef, Queensland, Australia



[hakkinda]Avustralya yapımı ''Denizin Dişleri'' (The Reef), gerilim türünü seven izleyicileri salonlara çekmeyi hedefliyor.

Andrew Traucki'nin yönetmenliğini üstlendiği filmde, Adrienne Pickering, Damian Walshe-howling, Kieran Darcy-smith, Zoe Naylor, Gyton Grantley rol alıyor.

Filmin konusu şöyle: ''Kate, kardeşi Matt ve kız arkadaşı Suzie ile birlikte Avustralya'ya Kate'in eski sevgilisi Luke'u görmeye gider. Luke, onlara bir hafta sürecek bir tekne seyahati teklifi sunar. Plana göre bir haftada Endonezya'ya varacaklardır, fakat Avustralya kıyılarındaki büyük mercan kayalıkları bölgesinde beklenmedik bir sorunla karşılaşırlar. Yelkenlinin salması parçalanır ve alabora olur. Tek şansları teknenin üstünde kalmak ya da en yakın adaya kadar yüzmektir. Bir kişi dışında hepsi adaya yüzmeye karar verir. Oysa ki büyük bir köpek balığı tarafından takip edildiklerini bilmemektedirler.'' [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

gluform : Isıtılıp ısıtılıp önümüze konulan yine aynı konu.seyredilmesede olur.
Htmakina : Kaç dakikasını atlatarak izlediğimi bilmiyorum.. Atlatarakta olsa izledim ve bitti çok şükür.. İzlemenize deymez bence.. Bana göre 3/10..
DePutaMadre : Aşağıdaki bütün olumsuz yorumların aksine bende filmi aylar önce seyrettiğimde (beklentimi çok düşük tuttuğum için de olabilir ama) ben filmi beğenmiştim..Bir de benim gibi denizle biraz haşır neşirseniz daha da seveceksiniz..Türünün iyi örneklerinden diyelim..(ben baya bi "open water" a benzettim)

Fragman



[hide]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=3284[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL