Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Polis - Polisse | 2011 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Maïwenn

Senaryo: Maïwenn , Emmanuelle Bercot

Ülke: Fransa

Tür: Suç , Dram

IMDB Puanı: 7.3

Vizyon Tarihi: 27 Temmuz 2012 (Türkiye)

Çekim Yeri: Boulevard du Palais, Paris 1, Paris, France



[hakkinda]Polis Departmanının Çocuk Koruma Birimi'ndeki polislerin günlük iş rutinlerinde genelde yaptıkları şeyler şunlardır: çocuk tacizcilerini içeri tıkmak, rüşte ermemiş yankesicileri tutuklamak, öğle yemeğinde duygusal ilişkileri üzerinde kafa patlatmak, çocuklarına kötü davranan anne babaları sorgulamak, çocuklardan ifade almaya çalışmak, ergen cinselliğinin aşırıya kaçtığı durumlarla karşılaşmak, meslektaşlarla dayanışma içinde olmak ve en uygunsuz anlarda gülme krizine girmek. En kötü olaylara tanık olup normal yaşamaya çalışmak. Bu polisler her gün karşılaştıkları gerçeklikle özel hayatlarını nasıl dengeliyorlar?

Grubun aşırı duyarlı kapalı kutusu Fred, birimin belgeselini çekmek için İçişleri Bakanlığı tarafından atanan Melissa'nın araştırmasıyla yüzleşmekte zorlanacaktır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

pis metalci : Yönetmeni filmde oynuyan Luc besson'un eski takımından gözlüklü fotoğrafçı, film sağlam konusu işleniş bakımından tam puanı alır benden tavsiye ederim polisin hem görev yapıp hemde empati kurması şahane işlenmiş..
pekosal : öncelikle çok iyi bir film. burada en önemli nokta konusuna can katan çok iyi oyunculuklar olmuş oyuncular bu kadar içten oynamasa film heba olur giderdi hele filmin sonuna dogru olan kavga sahnesi sanki yaşanıyormuş gibiydi. hafif belgesel havasında ev yaşamlarında sorunlara sahip ancak iş yaşamlarında sorun çözmeye çalışan bir grup polis ve sonunda süpriz bir final.ben filmi çok begendim seyredin pişman olmazsanız.
astraltrvlQ : Son birkaç aydır izlediğim filmlerin en iyisiydi diyebilirim rahatlıkla. Tüm dünyada kanayan bir yara olan pedofili, yani seksüel açıdan çocuk istismarı konusunu, istismar etmeden, pornografiye dönüştürmeden ama üstüne basa basa dile getiren, konuya bir kaç farklı açıdan yaklaşan bir filmdi ve bana göre bütün ebeveynlerin izlemesinde fayda var. En azından, pedofili suçlularının (yada bir başka bakış açısıyla hastalarının) toplumun her kesiminde var olabileceği, bunun eğitimle alakası olmadığı ve bu tür kişilerin çoğunlukla aile bireylerinden olduğunun idrakı açısından önemli.

Filmi beğenmeme rağmen, izlenmesinin kolay olmadığını da belirtmeliyim. Daha doğrusu zaman zaman "bu kimin karısıydı, bu hangisinin kocasıydı" gibi karmaşalar yaşabiliyorsunuz. Yada en azından ben bu tip soruları sorarken buldum kendimi. Bunda, filme oturtulan belgesel havasının ve kalabalık bir kadronun her birinin ayrı bir hikayesinin olmasının etkisi büyük. Zaman zaman dönemin Fransız Hükümetinine de farklı bakış açılarıyla eleştiriler yapılmış.

Kısacası temelde aynı konuyu işleyen bizdeki "Atlıkarınca" faciasındaki gibi, yönetmen elindeki konuyu yüzüne gözüne bulaştırmamış, deneyimli oyuncular ve belgesel havası sosuyla ortaya güzel bir iş çıkartmış. Bizde de Fransada olduğu gibi kuyruklar oluşur mu, emin değilim ama ele aldığı konu açısından mutlaka görülmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum.

Dip not: Açılış jeneriğindeki ayrıntı çok hoşuma gitti. Spoiler'a girer mi girmez mi bilemediğimden fazlasını yazamıyorum ama filmi konusunu bilerek izlediğimden oldukça hoş bir andı benim için.

Fragman



[hide]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=3266[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL