Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tehlikeli Takip – End Of Watch | 2012 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: David Ayer

Senaryo: David Ayer

Ülke: ABD

Tür: Suç , Dram , Gerilim

IMDB Puanı: 7.7

Vizyon Tarihi: 21 Eylül 2012 (Türkiye)

Çekim Yeri: Los Angeles, California, USA

Bütçe: $7,000,000 / Hasılat: $53,041,274



[hakkinda]Başrollerini Oscar adaylı Jake Gyllenhaal ve Michael Peňa'nin paylaştığı, ‘Twilight’ serisinden tanıdığımız Anna Kendrick'in de rol aldığı aksiyon-dram türündeki 'Tehlikeli Takip', Los Angeles polis departmanında çalışan iki polisin bir operasyondaki keşiflerinden sonra uyuşturucu mafyasının hedefi haline gelmelerini konu alıyor.

“Reality Show” kanallarında gösterilen gerçek zamanlı polis takip öykülerinden yola çıkan "Tehlikeli Takip”, gerçek hayat hikayelerini konu alıyor. Filmin çekimlerinde karakterlerin kullandığı HD kameralar, seyircinin kendisini filmin gerçeklik kurgusunun içinde bulmasını sağlıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Onur Turan : Giriş-Gelişme-Sonuç akışındaki bilindik polisiye filmlerden çok; " bir polisin günlüğü " tadında işlenmiş ve daha da gerçekçi bir hava yaratması adına el kamerası kullanılmış.

Açıkçası ben filmi sevdim, evet daha sağlam bir senaryo yazılabilirdi ama burada amaç harikulade bir hikayenin aksine polislerin rutin hayatlarından kesitler sunmaktı sanırım. Filmin tarzı ve atmosferi de buna uygundu.

Özellikle dozunda aksiyon ve gerçekçi sunumdan hoşlananların muhakkak beğenisini kazanacaktır.

7,5 / 10
mrsn : filmin farklı bir tadı var. polisin ve çetelerin kamera taşıma olayları sorgulanabilir ama görüntüler tamamen o el kameralarından oluşmuyor. bence farklı ve başarılı bir film olmuş. ayrıca film kesinlikle türkçe dublajla izlenmez. küfürlü konuşmalar çok fazla.
SpaGeTTi90 : film güzeldi bence izlenebilir özellikle sonundaki hikayade yarıldım gülmekten ve ayrıca dostlukları ve işlerinde en iyi olma istekleri filme ayrı bi güzellik katmış

Fragman



[hide]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=3256[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL