Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Açlık Oyunları - The Hunger Games | 2012 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Gary Ross

Senaryo: Gary Ross , Suzanne Collins , Billy Ray

Ülke: ABD

Tür: Macera , Dram , Bilim-Kurgu , Gerilim

IMDB Puanı: 7.3

Vizyon Tarihi: 23 Mart 2012 (Türkiye)

Çekim Yeri: Barnardsville, North Carolina, USA

Bütçe: $78,000,000 / Hasılat: $692,810,692

Nam-ı Diğer: Artemis



[hakkinda]Bir zamanlar Kuzey Amerika olarak bilinen bir yerin yıkıntıları içerisinde Panem ulusu yaşamaktadır. Başkent Capitol’ün etrafında 12 bölge (mıntıka) bulunmaktadır. Capitol şiddetli ve acımasızdır ve mıntıkalar bir hat boyunca sıralanmıştır. Onların her biri her yıl yapılan Açlık oyunlarına katılmak zorundadır. Açlık oyunlarının yapılma amacı, geçmişte yaşanan Karanlık Günler’de Capitol’e karşı düzenlenen ayaklanmalardır. Capitol, her sene Açlık Oyunları ile otoritesini tüm mıntıkalara göstermekte, güç gösterisi yapmaktadır. Yarışma için her bir bölgeden yaşları 12 ila 18 arasında değişen birer erkek ve bir kız çocuğu göndermek durumundadır. Açlık oyunları TV’den canlı yayınlanan ölümüne bir kavgadır.

On altı yaşındaki Katniss Everdeen annesi ve 12 yaşındaki kızkardeşi ile yaşamaktadır. Oyunlara haraç (yarışmacı) göndermek için yapılan kurada adı çıkan kızkardeşinin yerine geçerek ölüm cezasını üzerine alır. Ancak Katniss daha önce de ölüme çok yaklaşmıştır ve bu kez kızkardeşi için ikinci kez hayatta kalma mücadelesi verecektir. Gerçekten ne anlama geldiğini bilmeden bir yarışmacı olmuştur. Eğer bu mücadeleyi kazanırsa hayatta kalma seçeneğini başlatmış olacaktır... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

asetilkolin07 : Şu filmi sinemada izlemeden, Cam veya Telesync sürümlerini izleyip yorum yapan, altyazı bulanık, senkron kayık diye dert yanan zat-ı muhteremler. Yaptığınız yorumlar yanıltıcı olabilir.

Bu sitede cam sürümlere altyazı çevirilmesinin emek ve zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Çevirenler öyle düşünmüyor olmalı ki altyazı çıkıyor maalesef cam sürümlere. Sinema salonunda birinin el kamerasıyla çektiği filmi izleyip, o filmle ilgili ooovv çok kötü yada süper diye yorum yapmak sinemaya saygısızlık bence. Cam veya TS sürüm asla izlemedim ve izlememekte kararlıyım. İzlenmeyen film, yeni filmdir ) Beklerim. Bu sürümlerle sinemadaki harici sesleri duymayı ve o kalitesiz görüntüyü izlemeyi kendime yakıştırmıyorum. Bunu kendisine yakıştıran arkadaşların da sosyal ortamlarda oo filmi izledim deyip, film hakkında biir iki yorum yapabilmek için izlediklerini düşünüyorum.

Sinemada izlemem, para vermem diyorsanız bari en azından DvdScr sürümü bekleyin. Cam sürüm izleyen arkadaşlar neyin derdindesiniz
yefendisi : Arkadaşlar, bir çok yorum yazılmış ama şu bir gerçek ki ..bir kitabı filme aktarmak çok zordur, onun için bir filmin kitabını okuyup daha sonra filmini izleyen arkadaşlar çok şey beklemeliler..hiç bir zaman kitabın birebir aynısı olmaz.. Helede sizin kafanızda kitabın canlandırdığı hayal dünyasını, izleyeciye beyazperdede yansıtmak en zor olanıdır.
l3lack7 : Bu filmi tek kelimede özetlemek gerekirse, Filmde bir doğru, üç yanlış vardı, sonuç olarak bence sınıfta kalmış bir film.

Fragman



[hide]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=3222[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Garip bir film
Referans URL