Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Efsane Adam - The World's Fastest Indian | 2005 | DVDRip XviD | Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Roger Donaldson

Senaryo: Roger Donaldson

Ülke: Yeni Zellanda, ABD, İsviçre, Japonya

Tür: Biyografi , Dram , Spor

IMDB Puanı: 7.9

Vizyon Tarihi: 12 Mayıs 2006 (Türkiye)

Çekim Yeri: Echo, Utah, USA

Bütçe: $25,000,000 / Hasılat: $18,297,690



[hakkinda]Gençlik hayallerinin kaybolmasına izin vermeyen bir adam... Anthony Hopkins gerçek bir hikâye ile karşımızda dünya hız rekoru efsanesi Burt Munro rolünde. Yaşamı boyunca klâ*** Indian motorsikletini mükemmelleştimeye çalışan Burt, dünyanın bir ucundan Utah’taki Bonneville tuz çöllerine motorunu denemek için yola çıkar. Karşılaştığı tüm zorluklara rağmen, yeni hız rekorunun sahibi olur. 1967 yılında Munro tarafından kırılan dünya rekorunu henüz geçebilen kimse olmadı ve efsanesi günümüze kadar geldi. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Htmakina : Olduğunuz değil hissettiğiniz yaştasınızdır. Bu film bunu gayet güzel anlatıyor..

Burt 1920 model kızılderili adı verdiği motoruna modifiye yaparak Yeni Zelanda' da hız yaparak nam salmış ve dergi kapaklarına bile konu olmuştur.. Ama en büyük hayali hız sürüşlerinin yapıldığı Amerika'da ki tuz gölüne gitmek ve motorunun hızını orada kanıtlamaktır.. Bunun için varını yağunu bankaya teminat olarak gösterir ve kredi alır.. Tamda tuz gölüne gidecek kadar parası vardır..

Sonrası?.. Mutlaka seyretmeniz gereken azmin ve başarma isteğinin ne kadar önemli olduğunu en güzel bir biçimde anlatan bir baş yapıt..

Kolay kolay film beğenmem.. Ama bu filme hiç düşünmeden 9/10 verdim..

İyi seyirler diliyorum..
seaman_engineer : bi başarı öyküsü olmasının yanında hayatımızın bi anlamı olması gerektiğini aynı anda bu anlamın savaşlarla değil kurallarla değil kar amaçlı bi yaşamla değil de başarının sadece hedefimize ulaştığımızda herhangi bi menfaat olmadan geldini çok tatlı bi dille anlatmış.kitap gibi filmdi!
g.c. : Hayallerinin peşinden koşmayı bıraktığın an "lahana"dan farkının kalmayacağını anlatmaya çalışan, samimi, deli dolu ve yaşına sığmaz enerjisi ile Burt'un yol hikayesidir film.

Keyifle izlememe sebep olan Anthony Hopkins, dublor kullanmadan tamamlamış filmi ve "helal olsun" dedim, öğrendiğimde. Gerçekten oyunculuk performansı üst düzey bir film çıkarmış ortaya.

Dürüstlük, samimiyet, içtenlik, yardımseverlik, dostluk gibi çürümeye yüz tutmuş kavramları tekrardan hatırlatması ile büyüleyici...

İzleyin!..

8 / 10

Fragman



[hide]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=3174[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL