Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: DmC: Devil May Cry - Complete Edition [PROPHET] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 4rz9WL.jpg]

[dosyaadı]DmC: Devil May Cry - Complete Edition [PROPHET] - Zamunda Hızlı Torrent[/dosyaadı]

[boyut]8.37 GB[/boyut]

[birşeyyazma]Dantenin doğuş hikayesini yeniden anlatan DmC Devil May Cry™ stilize aksiyon ve dövüş sahnelerindeki vahşet ve heyecanın seviyesini arttırarak geliyor!


Limboda hayatta kalın:
Limbo dünyası amacı Danteyi öldürmek olan, yaşayan ve nefes alan bir varlık. Dünya gerçek zamanlı olarak değişimler geçirecek, kahramanımızı engellemeye ve hatta öldürmeye çalışacak. Ana kahramanımız Limboyu kendine göre şekillendirmek için iblis güçlerinde ustalaşmak zorunda olacak.
Dante kim? : Dantenin doğuş hikayesinin bu yeni anlatımında oyuncuların en sevdiği isimlerden biri olan Dantenin ikiz kardeşi Vergilin de aralarında bulunduğu tanıdık yüzler ve yeni karakterler sizi bekliyor.
Eşsiz aksiyon : İkonik kılıç ve silah tabanlı dövüşler iblis sürülerini cehenneme geri postalamanız için özel olarak tasarlanmış yeni Melek ve İblis silahları ve yetenekleri ile birleşiyor.
Silahlardan örnekler: "Rebellion"- Danteye babası Sparda tarafından verilen bu kılıç düşmanlarını kesip parçalamak için müthiş kombolar ve saldırılar sunuyor. "Ebony & Ivory"- Oyuncuların favorilerinden olan bu silahlar düşmanları kendinizden uzak tutmak, havaya kaldırarak komboları devam ettirebilmek için çok uygun.
Benzersiz prodüksiyon kalitesi: Ninja Theory, DmCnin enerjik dövüşlerine mükemmel derecede uyum sağlayacak karakter tasarımı, hikaye anlatımı ve sinematikler sunmak için en yeni performans yakalama teknolojilerinden faydalanıyor.[/birşeyyazma]

[Resim: m6oRgR.jpg]






[Resim: 7a2BWh3.png]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL