Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Gerçeğin Parçaları - Winter's Bone | 2010 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Debra Granik

Senaryo: Debra Granik , Anne Rosellini , Daniel Woodrell

Ülke: ABD

Tür: Dram

IMDB Puanı: 7.2

Vizyon Tarihi: 04 Mart 2011 (Türkiye)

Çekim Yeri: Branson, Missouri, USA

Bütçe: $2,000,000 / Hasılat: $13,831,503



[hakkinda]Alabama'nın küçük bir kasabasında hayatını sürdürmeye çalışan 17 yaşındaki Ree Dolly (Jennifer Lawrence), kendisinden yaşça küçük iki kardeşine ve hasta annelerine bakmak zorundadır. Ruhsal bir çöküntü içinde olan annesinin o hale gelmesinde uyuşturucu bağımlısı babasının rolü çok büyüktür. Methamphetamin bağımlısı olan babası onları terk etmiştir. Ama Ree onu bulmaya ve ailesini yeniden bir araya getirmeye karar verir.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ChemisTRaP : IMDB puanına aldanıp indirmistim. Ama tam bir fiyasko filmin basından beri acaba diyerek gidiyorsnuz film gerçekten güzel galba diyorsunuz ki film monotonlaşıyor ve sonunda koparak bitiriyorlar. Vereceğim azami puan 6 dır o da bas rol oyuncusu Ree nin performasından dolayı.
grift_e : Bence;
1)Bu çok yukarılarda bir film falan değil sadece doğru lobi faaliyetleriyle şişirilmiş bir film
2)Oyunculuklar hariç herhangi bir yönetmenlik kurgu görüntü yönetimi ve özellikle senaryo başarısı göremediğim bir film.
3)Bir filmin Oscar'a aday olması insanların bu filme berbat diyemiyeceği anlamına gelmez.Burada yorum yapan arkadaşların yeterliliğiini sorgulamak kimsenin haddine değil.
mantunic : oyunculukları beğendim, içerdiği duyguyu ve bunun işlenişini beğendim, çekim tekniklerini kurguyu görüntüyü falan da beğendim, her şeyi güzel hiçbir sıkıntısı yok gayet güzel doğal gerçekçi ve içten bir film. ama gelin görün ki gerçekten biraz sıkıyor insanı. özzellikle ilk yarısı şnanılmaz yavaş ilerliyor. bir film ne kadar başarılı ne kadar sanatsal olursa olsun eğer seyir zevki vermiyorsa bu bir yönetmen başarısızlığıdır. her şey çok güzel her şey tadında, bence söylenenlerin aksine içerdiği her anlamdaki yoğunlukla oscarı da hak etmiş, ama bir film bu kadar da yavaş olmaz ki yahu, ya da olur ama birkaç hileyle seyircinin böyle hissetmesi önlenir. böyle güzel filmler bu şekilde seyirciyi sıkacak hale getirilmeye devam edilirse insanalrın kafasında "sanat filmi" deyince sıkıcı şeyler canlanmaya devam edecek ve sonuçta sanat kaybedecek. bu yavaşlık ve sıkıcılık takıntısı nedir anlamış değilim. Bence güzelim eserler bu şekilde mahvediliyor. insanalr güzel bir film izzlemek için sıkılmak zorunda bırakılmamalı saçmalık bu.

akıcılığı saymazsak film 10/10
akıclığıyla birlikte 7/10
izleyende bıraktığı etki ve duygu aktarımındaki başarı olarak 5/10.
zira duyguyu film vermiyor, siz alıyorsunuz.. ki bence bu büyük bir yönetmen başarısızlığıdır.


[hide]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=3150[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL