Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Gizemli Adaya Yolculuk - Journey 2: The Mysterious Island | v2 | 2012 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Brad Peyton

Senaryo: Brian Gunn , Mark Gunn , Richard Outten

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Macera , Komedi , Aile , Fantastik , Bilim-Kurgu

IMDB Puanı: 5.8

Vizyon Tarihi: 19 Ocak 2012 (Avustralya)

Çekim Yeri: Waimea Bay, Waimea Bay Beach Park, O'ahu, Hawaii, USA

Bütçe: $79,000,000 / Hasılat: $335,260,290

Nam-ı Diğer: Journey to the Mysterious Island | Untitled Journey to the Center of the Earth Sequel



[hakkinda]Sean Anderson (Josh Hutcherson) okyanus ortasında gizemli bir adadan şifreli bir sinyal alır. Onu durduramayacağını anlayan üvey babası Hank (Dwayne Johnson) maceraperest Sean ile birlikte ipuçlarının peşinden gider. Yolculuklarına helikopter pilotu Gabato ve onun genç, güzel, inatçı kızı Kailani de eşlik edince gizemli adanın peşine düşen ekip tamamlanır. Bir hortum fırtınası sonrası gözlerini kumsalda açan ekip, geçidi keşfettikten sonra cennet misali bir manzarayla karşılaşırlar. Altından şelaleler, volkanlar, farklı canlı türleri ve daha bir çok sır onları beklemektedir: tabii Sean'ın büyükbabasıyla birlikte! [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

asab26 : Dünyanın merkezine yolculuk dediginde Brendan fresar'ın oynadıgı o güzel fantastik film geliyor akla. ilk serisi en begendigim fantastik macera aksiyon ve komediyi bir arada tutan filmler arasında olmasına ragmen bu film İlk serisi ile kıyaslanamaz bile ... Neden mi ?

Bakın film Kötü değil sıkmadan izlettiriyor kendini ama bazı arkadaşların dedigi gibi harbiden çocukça olmuş.Normalde filmlerdeki kurgu hatalarını didik edip edip " şurası şöyle burası böyle " diyen biri değilimdir.

ilk serisinin yanında sönük kalan devam filmleri olurya işte o filmler arasına girmeye aday bir film olmuş.

Konu itibariyle Gizemli bir adaya gidiyorsunuz ama öyle acele paldır küldür giriliyorki bir bakmıssın adayı bulmuşlar bir bakmıssın adadan kaçıyorlar ve ilk seride oldugu gibi o görsellik ,tabiatın manzarası ,içerdigi aksiyon izleyiciyi tatmin etmiyor. ( şahsen beni tatmin etmedi )
Devam filmlerinde başrol oyuncuların değişmesine tamamen karşıyım.Gerçi dwayne johnson tamamen başka bir karakteri canlandırıyor Oda ayrı bi konu.
Gönül isterdiki ilk serideki başrol aktörlerle ( yada aktörlerin bir kısmı ile Not: Brendan Fresar ) devam filmi çekilseydi.

Bu kadar sitemden sonra filmin pozitif yanı izlerken izleyiciyi sıkmaması.İllaki begenenler olucaktır

Altyazı için teşekkürler.Selametle
pis metalci : Çocuklar için ideal bir film
OranGe : 3D effekleri için izledim yoksa izlenmez.Konu çok basit , oyuncular çok yapmacık vs vs 3D efekleri pop-up efekleri güzel ekrandan dışarı çıkıyor kuş, börtü, böcek bu arada başroldeki kız iyiydi

Fragman



[hide]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=3147[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL