Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hanna | 2011 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Joe Wright

Senaryo: Seth Lochhead , David Farr

Ülke: ABD, İngiltere, Almanya

Tür: Aksiyon , Macera , Gerilim

IMDB Puanı: 6.8

Vizyon Tarihi: 10 Haziran 2011 (Türkiye)

Çekim Yeri: Bad Tölz, Bavaria, Germany

Bütçe: $30,000,000 / Hasılat: $63,782,078



[hakkinda]Hanna, eski bir CIA ajanı olan babası tarafından Finlandiya’nın balta girmemiş ormanlarında, soğukkanlı bir ölüm makinası olarak yetiştirilmiştir. 14 yaşına gelince babası onu ilk suikastını gerçekleştirmesi için Avrupa’ya gönderir. Yol boyunca hedefine kitlenmiş bir şekilde, usta bir katil gibi soğukkanlı hareket eden Hanna, başına gelen çeşitli olaylar sonucunda hedefine yaklaştıkça varoluşsal soru ve sorunlarla boğuşmaya başlar. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Melih Adıgüzel : Çok ilgimi çekti, çevirmeyi düşündüğüm filmlerden bir tanesi.
mohican_53 : açıkçası daha fazlasını bekliyordum
psychomax13 : Filmden salt aksiyon bekleyenler haliyle memnun kalmayacaklardır ki filme sövüp sayanlar çoğunlukta. Şaşırmamak lazım. Nasıl fast five için ohoo şahane süper yorumlar yapıyorlarsa bunun için de tam tersi püüf bu da film mi diye yorum yazılması çok doğal (fast five izlemedim. aksiyon sahnelerinin bolluğunu bildiğimden ve sadece yazılan yorumlar üzerinden söylüyorum).
senaryoda ufak tefek eksiklikler var tabi ki. her filmde olduğu gibi. ama filmin size verdiği etki, hele hele kullanılan müzikler bir harika. sanatsal açıdan da bu film çok başarılı bir seviyede.
ayrıca son zamanlarda izlediğim en iyilerinden bir tanesi. "Bu film ne ya, aksiyon diye üç beş koşma sahnesi koymuşlar zaman kaybı" diye yorum yapanlara katılanlar benim güzel dememe aldanıp da izlemesin. Sizin aradığınız zevk zaten başka bir filmdedir. Ama "yahu bu kötü diyenler ne diyor, bu psiko ne güzel şeyler söylüyor. benim dilimden, film zevkimden biraz kapmış gibi." diyeniniz olursa izlesin, sevmezse gelsin. ne bileyim. Kaçırmanızı istemem bu filmi. Ayrıca ya sinemada izleyin ya da güzel bir ses sistemi ile ve sessiz bir ortamda izleyin.


[hide]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=3139[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL