Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Almeza MultiSet Professional -Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: idSrgZx.gif?1]

[Resim: NG4ts3k.png]
Almeza MultiSet Professional

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:7 MB

[Resim: CjFMkbe.png]
Almeza MultiSet Professional, harika katılımsız kurulum oluşturma programıdır. Hem işletim sistemi hem de diğer gerekli programların kurulması artık daha kolay. Bunun için ayrı ayrı CD/DVD’ler oluşturmaya ve kayıt bilgilerini tek tek girmeye gerek yok. Almeza MultiSet ile tek bir kod satırı yazmadan işletim sistemi, servis paketleri, güncellemeler ve diğer gerekli progamları tek bir DVD’de oluşturabilir ve sadece bu DVD üzerinden işletim sistemi ve gerekli programlarınızı kurabilirsiniz.
Not : Programın kurulumunda Türkçe dil desteği mevcut değil, ingilizce olarak programı kurun yada listede yer alan diğer dilleride seçebilirsiniz. Programı kurduktan sonra üst menü language kısmından Türkçe’yi seçerek programı Türkçe kullanabilirsiniz.
Dipnot full yapmak için lisansa çift tıklayın full olacaktır,

Şifre: zamundatorrent.net


[Resim: YDxUA1L.png]

Hızlı İndirebilmek İçin Mutlaka BURAYI Okuyun.

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Gerçekten bilgide yazdığı gibi bir programsa çoğu kişiye yarayacaktır. Bilgisayardan anlamayan arkadaşlar için çok iyi bir program. Teşekkürler.

İyi Forumlar ..
(26.01.2014 11:20)MaRQuS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gerçekten bilgide yazdığı gibi bir programsa çoğu kişiye yarayacaktır. Bilgisayardan anlamayan arkadaşlar için çok iyi bir program. Teşekkürler.

İyi Forumlar ..

Yorumun için teşekkürler.
Referans URL