Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: AI ROBOFORM ENTERPRİSE 7.9.4.4 FİNAL - Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://i.imgur.com/jjqxa70.jpg[/afis12345678]

[dosyaadı]AI ROBOFORM ENTERPRİSE 7.9.4.4 FİNAL - Son Hız İndir[/dosyaadı]

[hakkinda]Özet: Program şifre yöneticisi ve otomatik tamamlama web formları bir araya getiriyor. şifreler ve otomatik form doldurma tanıtımı tüm dillerde korunur. Kişisel veriler sadece bir kez girilir ve daha sonra herhangi bir sitede herhangi bir şekilde tek bir tıklama ile samozapalva olduğunu.

Uygulamada, bu program aynı şey ve formları doldurarak insanlar yapar - alanları ve formu doldurarak algılar. Program yükler ve tarayıcılar Internet Explorer, Maxthon, Netscape, Mozilla, Firefox ile bir eklenti olarak çalışır ve çok dilli bir arayüze sahiptir.

Çeşitli web sitelerinde kaydolduktan sonra oturum açma bilgilerini hatırlamak ve elle girmek zorunda değilsiniz. Bu program giriş bilgilerini hatırlar. AI RoboForm aşağıdakileri yapabilirsiniz ile: otomatik şifreleri doldurarak, şifre formlarından şifre hatırlamak rastgele şifreler, şifreleme oluşturmak, şifreleri herhangi bir taşınabilir cihaz yedekler üzerinde, şifreleri geri saklanabilir. Internet Explorer, AOL, MSN, Mozilla, Firefox, Netscape: AI RoboForm tarayıcılar için bir ek (eklenti) olarak işletim sisteminde çalışır.[/hakkinda]

[boyut]15.42 MB[/boyut]

[dosyaid]10218[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL