Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Denizin Ortasında - In The Heart Of the Sea | 2015 | TÜRKÇE DUBLAJ Dual m720p x265 - UEC Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Ron Howard

Senaryo: Charles Leavitt , Rick Jaffa , Amanda Silver

Ülke: ABD, Avustralya, İspanya, İngiltere, Kanada

Tür: Aksiyon , Macera , Biyografi , Dram , Tarihi , Gerilim

IMDB Puanı: 7.0

Vizyon Tarihi: 01 Ocak 2016 (Türkiye)

Çekim Yeri: London, England, UK

Bütçe: $100,000,000 / Hasılat: $24,714,888



[hakkinda]Charles Leavitt'in imza attığı senaryo, Nathanial Phillbrick'in aynı adı taşıyan romanından beyazperdeye taşınıyor. 1820 yılında Nantucket isimli balina avlamakta olan bir geminin, dişli bir İspermeçet balinasının saldırısı sonucunda parçalanmasını konu alan film, Pasifik Okyanusu'nun kalbinde yaşanan bir hayatta kalma mücadelesini konu alıyor. Sadece 8 kişinin canlı olarak kurtulduğu bu olay, daha sonra ünlü yazar Herman Melville'in doğuracağı Moby Dick efsanesine de ilham veriyor.
Alıntı [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

umutbaba : Filme diyecek lafım yok ama balina avını bizlere kahramanlıkmış gibi yedirmeye çalışmaları ilginç bir durum.Yıllarca balina neslini tüketmişler üstüne de kalkıp bunu biz yaptık dercesine destanlaştırmışlar.Bir yerde okuduğum bir yorumdan alıntı yapıcam aynen şöyle yazıyordu: 'Balina avlayan mavi gözlüler kahraman olur, kurban kesen müslümanlar da İşid'. Biraz düşününce hak vermemek elde değil.
Bellman : Filmde iki önemli sahne var, onun disinda görseli cok guzeldi.
O iki sahne;Sürprizbozan: Göster 1) Kisa cöp cekenin kendini yedirtmesi vs. 2) Ne kinci balinaymis arkadas diye dusunurken, balinanin bize, ''Bana bir sey yapmazsaniz size dokunmam.'' dersi vermesi.
sancopanza : En başından beri deniz temalı filmlere aşığımdır amabu film bambaşka birşey Ron Howard gerçekten iyi bir başarıya imza atmış. Ayrıca filmin başında adamın ağzından dinlenmesi romanın yazılma şeklini vermesi ayrıca bir mükemmellik katmış. Tavsiye niteliğindedir.

Fragman


[hide]
[mega]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2676[/mega]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2670[/upto]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL