Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: FİLEZİLLA 3.10.0.1 FİNAL + PORTABLE - Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://i.imgur.com/qFew3O9.png[/afis12345678]

[dosyaadı]FİLEZİLLA 3.10.0.1 FİNAL + PORTABLE - Son Hız İndir[/dosyaadı]

[hakkinda]Özet: FileZilla FTP istemcisi (GPL lisansı altında) açık kaynak. Programın kalitesi - başka bir avantaj getiriyor hızlı bir gelişme yanında. Tam dosya aktarmak için Drag & Drop için destek, ve bir proxy sunucusu ve güvenlik duvarı ve çok dilli bir arayüz üzerinden bir bağlantı vardır.

FileZilla to-ve bir FTP sitesi, sunucu veya ana bilgisayardan dosya yükleme ve indirme için bir programdır. program dosyalarının transferini sağlar ve klasörleri, web siteleri ve bilgisayarınıza gezinin. FileZilla aynı anda birden fazla dosya yüklemenize olanak tanır. Eğer cebinde size istikrarlı bir FTP programı transferleri karıştı istiyorsanız bu program tam size göre uygundur.

FileZilla o küçük karakterize ancak birlikte girdiğiniz adları ve şifreleri ile, yaptığınız bağlantıları hakkında bilgi depolamak için bu gibi birçok fırsat vardır. Ayrıca veri aktarımı ve diğer ilginç seçenekler bağlantı farklı mod koruyarak, farklı uzak klasörler, yüksek güvenlik ayrı ayarlanması için bir dosya yöneticisi vardır.
[/hakkinda]

[boyut]28.91 MB[/boyut]

[dosyaid]10196[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL