Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: SmithMicro Anime Studio Pro 10 v10.1.1 - Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://i.imgur.com/BdjAsGB.jpg[/afis12345678]

[dosyaadı]SmithMicro Anime Studio Pro 10 v10.1.1 - Son Hız İndir[/dosyaadı]

[hakkinda]Özet: Anime Studio Pro - yazılım, profesyonel animatörler ve dijital sanatçılar bir araya gelecek animasyonlar oluşturmak için. Program filmler, videolar ve çevrimiçi içerik üretiminde yararlı olabilir gerekli tüm özelliklere ve araçlara sahiptir. Sen Anime Studio Pro yerleşik vektör çizim araçlarını kullanarak karakterler, nesneler ve sahneleri oluşturmak mümkün olacaktır. katmanları desteği ile PSD dosyaları da dahil olmak üzere taranmış çizimler ve diğer görüntülerin sunulması. çalışmaları sonucu AVI, SWF, JPEG, BMP, PSD, PNG, TGA kaydedilebilir olarak.
prosefionalni ve dijital sanatçılar için cihaz animasyon "Hepsi Bir Arada"! Anime Studio Pro 9 zaman kaliteli animasyonlar oluşturmak sıkıcı ve sıkıcı detay çizime daha etkili alternatif arayan profesyoneller için idealdir.
hazır görüntüler ve ek içerik yüklü sezgisel bir arayüz ile, Anime Studio Pro işinizi hızlandırmak gelişmiş animasyon cihazları ve efektler sağlar. Program, dijital sanatçılar için en benzersiz bir program sunmak için güçlü teknolojiler ile üstün seçeneklerini bir araya getiriyor. Anime Studio vektör tabanlı katman sistemi kullanılarak kalite kaybı olmadan fotoğrafları yeniden boyutlandırma. basit bir dokunuşla her fotoğrafın bir "iskelet" ekleyebilir sistemi ağırlıklı olarak restorasyon kullanarak, o zaman hemen canlandırabilirsiniz![/hakkinda]

[boyut]260.39 MB[/boyut]

[dosyaid]10169[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL