Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: AusLogics BoostSpeed v8.1.2.0 Final - Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://i.imgur.com/cnGva6F.png[/afis12345678]

[dosyaadı]AusLogics BoostSpeed v8.1.2.0 Final - Son Hız İndir[/dosyaadı]

[hakkinda]Bilgi: Auslogics BoostSpeed ​​e bilgisayarınızı daha hızlı, temiz ve sorunsuz çalışmak istiyorsanız ideal bir programdır. Bu yardım optimizasyon kayıt defterini temizlemek ve rahatsız edici reklamları engellemek için, Windows'un çeşitli seçenekleri ayarlayabilirsiniz, Internet bağlantınızı hızlandırabilir.

Auslogics BoostSpeed ​​işletim sisteminin optimizasyonu ve birçok popüler uygulama için bir araçtır. Programın ana özellikleri şunlardır: hız için tarayıcıları Internet Explorer, Opera ve Firefox ayar ince ayar Internet ve Hızlandırılmış sayfa yükleme bağlantısı; Doktoru RAM; Windows'un görünümünü, işletim sistemi ile başlamak programların editörü, araç yedek kayıt vb ayarlama

Bilgisayarınızın daha hızlı çalışmasını böylece AusLogics BoostSpeed ​​hatasız, yapacaktır. Hızlı ve verimli bir şekilde en iyi performans için ayarları yapabilirsiniz. Yerleşik Sistem Danışmanı testlerinin çeşitli kullanarak sisteminizin ayarlarını kontrol ve öneriler verecektir.

Gerçek zamanlı BoostSpeed ​​bilgisayara çalışmalarını takip etmek ve bu parametrelerin optimizasyonu bulursa mutlaka sizi bilgilendirmek.

aracı sabit disk ve kayıt defteri temizleme imkanı destekler, hala sistem yapılandırmasına verileri görebilirsiniz.[/hakkinda]

[boyut]14.06 MB[/boyut]

[dosyaid]10166[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL