Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII - [PS3] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: TiIpFRX.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII - [PS3] - Zamunda Hızlı Torrent

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 8.97 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Festival zamanı...

İlk oyunda, ikinci dünya savaşı sırasında yaşanmış gerçek bir hikayenin ve ekibin bir parçasıydık. BA2SM’de ise, hayali bir dünyada gizlice kurulan bir ekibin başına geçerek tamamiyle prototip uçaklar ve daha önce hiç denenmemiş silahlar eşliğinde verilen gizli görevleri sessizce tamamlamanın peşindeyiz. Elbette düşman geç de olsa içinde bulunduğu tehlikenin farkında. Bize karşı koymak için kendi özel ekibini kurmakta geç kalmıyor. Kısaca bizleri, dişli rakipler, bolca it dalaşı ve çetin çarpışmalar bekliyor.

İt dalaşı, genellikle uluslar arası hava sahasında karşılaşan iki farklı ulustan pilotun, uçaklarının limitlerini sonuna kadar zorlayan ani manevralarla birbirlerini kovalayarak üstünlük kurma savaşıdır.

Güneşli ve güzel bir gün. Masmavi bir deniz, her yerde rengarenk balonlar ve zeplinler... Böylesine güzel bir günde düzenlenen festivalin ortasında buluyorsunuz kendinizi. Pistten yavaşça kalkıyoruz. Bizimle birlikte bütün uçaklar türlü akrobasi manevraları yapıyor. Bahsettiğim bu bölüm aynı zamanda bir training. İşin ilginç ve bir o kadar da güzel olan kısmı, bu bölümün günümüzde geçiyor olması.

Oyundaki su dokusu gerçekten çok başarılı. Training'de gündüz gözüyle bakabildiğiniz kadar bakın derim

Gizli bir görev...

Training'i tamamladıktan sonra birden flashback oluyor ve o tarihlere, ikinci dünya savaşının geçtiği yıllara gidiyoruz. İşte tam bu sırada tattığımız duyguyu size anlatmak çok zor. Atmosfer o kadar sağlam ki, hakikaten kendinizi o yıllarda savaşırmış gibi hissediyorsunuz. Renk tonları birden savaşın o korkunç yüzüne bürünüveriyor. Ubisoft Romania, bu anlamda hakikaten çok iyi bir iş çıkarmış. Yüksek adrenalin ve bol tempo dolu çetin savaşlar bizleri bekliyor. Kontrollerin böylesine bir oyun için kolay olması da, oyundan aldığınız zevki bir kat daha arttırıyor.

Uçağınızı upgrade etmeyi ihmal etmeyin. Aksi takdirde düşman uçaklarını düşürmek hiç kolay olmuyor...
Oyundaki prototip uçakların yanında o yıllarda kullanılan uçaklar da mevcut. BF 109 bunlardan sadece biri. En hafifinden en ağırına kadar bütün uçakları kullanma şansına sahibiz, tabi bölümleri geçtikçe. Düşmanları alt edip görevleri tamamladıkça prestij puanları alıyoruz ve bu puanlarla uçakları upgrade edebiliyoruz.

Savaş boyunca bize yardımcı olan kanat adamlarımız var. Her birine ayrı ayrı taktikler verebiliyoruz. Mesela bizim en çok sevdiğimiz kanat adamımızın takma adı Cowboy. Yeri geldiğinde düşmanı canından bezdiriyor, onu alt edene kadar adeta güdümlü bir füze gibi peşinden ayrılmıyor.

Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII'nin oldukça detaylı modellenmiş bir kokpit kamerası var.

İt dalaşlarının oldukça yoğun yaşandığını söylemiştim. Bunun yanında yüksek ve orta kalibreli uçak savarlara tepeden dalış yaparak mermiye boğmak çok keyifli olmuş. Düşmanı nasıl avlayacağınız konusunda oldukça özgürsünüz. Zaten kontroller kolay olduğu için ani manevralarda pek zorlanmıyorsunuz.

Ah şu hatalar da olmasa...

BA2SM'nin grafiklerini iki ayrı noktada değerlendirmek istiyorum. Öncelikle uçak modellemeleri gayet başarılı. Kokpit kamerası oldukça detaylı hazırlanmış. Oyunun genelinde kahverengi tonlarının kullanılması böyle bir oyunda atmosferi gerçekçi kılmış. Uçakların ve diğer birimlerin patlamaları oldukça gerçekçi. Kullanılan post process de buna etken tabi. Ancak, saydığım onca güzelliği yakından görmek istediğinizde bütün büyü bozuluyor. Kaplamalar zayıf, ağaçlar çok özensiz. Aslında bu kusurlar onca çatışmanın içinde farkedilmiyor, ama içinde bulunduğumuz dönemden dolayı artık çıta biraz daha yüksek. Ayrıca ufak bir hatırlatma; oyunun PC versiyonunun grafikleri, diğer versiyonlara oranla daha sönük. Ne yazık ki oyunda birçok hata da mevcut. Bunlardan bizi en çok üzen oyunun her joypad'i tanımaması oldu.

Oyunun seslerinde kesinlikle bir problem var. Bahsettiğim seslerin kötü olduğu değil. Aksine, oyunun gayet güzel ses efektleri mevcut. Müzikleri biraz yavaş kalmış aslında, daha tempolu müzikler tercih edilebilirdi. Sesler ve müzikler iyi olmasına iyi, fakat çok kısık geliyorlar. Diğer oyunlarda gümbür gümbür gelen ses, BA2SM'de aynı ses ayarında çok az duyuluyor. Acil bir patch lazım, umarız Ubisoft bir an evvel sesimizi duyar...
Yapımda bolca kahverengi tonlarının kullanılması atmosferi oldukça gerçekçi kılmış.

Teknik detaylara girerek canınızı sıkmak istemiyorum, ama oyunun sistem ihtiyacının biraz yüksek olduğunu söylemeliyim. Aslında sisteminize uygun kalite ayarlarını bularak istenilen akıcılığı sağlayabilirsiniz, fakat yüksek detayla düşük detay arasında bariz kalite farkı var ne yazıkki. SingleCore işlemcili sistemlerde diğer yeni nesil oyunlarda olduğu gibi, iyi bir ekran kartınız olsa dahi, oyun CPU limitine takılacaktır. Kısaca, artık PC'de hakkıyla oyun oynamanın peşindeyseniz, çok çekirdekli işlemcileri tercih etmelisiniz.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: 39jYxN6.jpg]

[Resim: DugD4M0.jpg]

[Resim: CSjFFBM.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
Bu oyun için CFW 4.46 ps3 yüklü güncelleme olması gerekmektedir.

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL