Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bilgisayardan İyi Anlayan Var Mı ? (Pc'de Problem Var)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Bilgisayarımda problem var.. Problem ise şu :

Bilgisayarda bazı klasörleri açınca içinde mevcut olan bazı dosyalar kendiliğinden siliniyor..Güvenlik duvarı , antivirüs kapalı olmasına rağmen böyle bi problem oluşuyor ayrıca silindiğine dair uyarı (antivürüsteki gibi) vermiyor , fakat dosyanın silindiği belli.. Bilgisayarı güvenli modda çalıştırıp bi dosya indirip klasörü açtığımda silinme gibi bi durum olmuyor..

Bu problem neden kaynaklanıyor ve çözümü nedir ?
defenderi tamamen kapatamazsın kapattıktan belirli süre sonra kendliğiginden açılır ve siler bunun için defenderi program ile kayıt defterinden tamamen silmelisin.
(21.03.2016 23:12)hakan11x Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]defenderi tamamen kapatamazsın kapattıktan belirli süre sonra kendliğiginden açılır ve siler bunun için defenderi program ile kayıt defterinden tamamen silmelisin.

hocam windows defender kapalı. Başka neden olabilir bu durum ?
Windows defender'dan ayarlara gelip gelişmişe tıkla ve arşiv dosyalarını tara tiki var onu kaldır ek olarak gerçek zamanlı korumayıda kapat kapalı değilse.
defender komple kapalı
Peki bir şey sorucam exe. uzantılı dosyalarımı siliyor ?
(21.03.2016 23:48)huso001 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Peki bir şey sorucam exe. uzantılı dosyalarımı siliyor ?

evet. şimdiye kadar .exe dosyaları sildiğini gördüm belki arada normal dosyalarıda siliyordur fakat genel olarak evet .exe uzantılı dosyaları siliyor.

Hocam problem neyden kaynaklanıyor ve nasıl düzeltebilirim ?
Bir ara aynı sorun ben'de olmuştu ben bu sorunu sistem geri yükleme yaparak çözmüştüm. Fakat farklı çözümleride olabilir. Büyük bir ihtimal virüs'de olabilir.
(21.03.2016 23:59)huso001 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bir ara aynı sorun ben'de olmuştu ben bu sorunu sistem geri yükleme yaparak çözmüştüm. Fakat farklı çözümleride olabilir. Büyük bir ihtimal virüs'de olabilir.

hocam ne olacak peki şimdi ? Yani aşama olarak ne yapmam lazım ? Hocam problem çok rahatsız edici setup dosyalarını siliyor bişey yapamıyorum.. Acil yardıma ihtiyacım var hocam ya üzgün üzgün
Bu silinen dosyalar hack,crack veya ne bileyim belirli olmayan bir şirketten çıkmamış dosyalar mı ?
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL