Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Meru: İmkansız Tırmanış | 2015 | BluRay 720p x264- SAPHİRE | DuaL (TR-EN) Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Jimmy Chin , Elizabeth Chai Vasarhelyi

Ülke: Hindistan, ABD

Tür: Belgesel , Aksiyon , Macera , Spor

IMDB Puanı: 7.8

Vizyon Tarihi: 14 Ağustos 2015 (ABD)

Dil: İngilizce



[hakkinda]Dünya prömiyerini 2015 Sundance Film Festivali’nde yapan Meru adlı belgesel film, milyonlarca kişinin yakından takip etmiş olduğu etkinlikte 2 farklı dalda aday gösterilip, Belgesel dalında İzleyici Ödülü’nü elde edip, daha sonraki süreç içerisinde ise birçok festivalde yer almıştır. 2015 ABD ve Hindistan ortak yapımı olan Meru adlı eserin yönetmenliğini Jimmy Chin ve Elizabeth Chai Vasarhelyi ikilisi üstlenmiştir. Aksiyon ve macera türündeki Meru adlı belgesel, üç elit dağcının, ‘Hint mitolojisinde tanrıların buluşma yeri ve barınağı olarak geçen kutsal dağ’ Meru’ya tırmanış hikayesi konu ediniyor.

Yapımcılığını Jimmy Chin, Shannon Ethirdge ve Elizabeth Chai Vasarhelyi üçlüsünün üstlenmiş olduğu eserin, heyecanlı müziklerini ise J. Ralph ele almıştır. IMDb puanı 8,5 Meru adlı eserin süresi ise 1 saat 27 dakikadır. Bu müthiş belgeselde şu isimler Conrad Anker, Grace Chin, Jimmy Chin, Amee Hinkley, John Krakauer, Jennifer Lowe-Anker ve Renan Öztürk yer almıştır.
Alıntı.. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

steven amir : Yapay ve kurgu heyecanlar bir yere kadar gerçeklerle yüzleşin.Aralarında Renan Öztürk ün de bulunduğu ekibin nelerden geçtiği, ne tehlikelerle başettiği veya edemediği belgesel övgüyü hekediyor.
okeania : Dağcılık ve Meru tırmanışı üzerine mükemmel bir belgesel. Türk dağcı Renan Öztürk'ün yer alması dolayısıyla da ilgi çeken yapım özellikle dağcılıkla ilgilenenlerin mutlaka izlemesi gereken, yaşanan sıkıntıların anlatıldığı, çekimleri çok başarılı bir belgesel.
Htmakina : İnanılmaz manzaralar ve inanılmaz maceralar. Tek kelime ile harika bir çekim ve anlatım. Meru dağına tırmanış ve insanlar arasında ki güven o kadar güzel yansıtılmış ki seyretmekten zevk alıyorsunuz. Azim ve sabırla nelerin yapılabileceği gözlere sokulmuş adeta. Renan'la gurur duyuyoruz. Seyretmenizi tavsiye ediyorum. İyi seyirler.

Fragman



[hide]
[mega]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2594[/mega]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2594[/upto]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=3013[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Teşekkürler.
eyw sagol gardasım
Referans URL