Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Korku Terapisi (2015) Regression TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Alejandro Amenábar

Senaryo: Alejandro Amenábar

Ülke: İspanya, Kanada

Tür: Korku , Gizem , Gerilim

IMDB Puanı: 5.7

Vizyon Tarihi: 09 Ekim 2015 (Türkiye)

Dağıtımcı: Pinema

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Toronto, Ontario, Canada



[hakkinda]İçimdeki Deniz ve Diğerleri filmlerinin yönetmeni Alejandro Amenabar, başrollerini Ethan Hawke ve Emma Watson'ın paylaştığı yeni filmi Regression ile birlikte yeniden gerilim kulvarına doğru direksiyon kırıyor. Amenabar'ın senaryosunu da kaleme aldığı film, 1990 yılında Minnesota'da geçiyor. Hatırlayamadığı bir suçla karşı karşıya kalan John Gray'in soruşturma sürecini ön plana alan film, meraklılarına ince işlenmiş bir suç gerilimi vadediyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

shumen : Birçok olumsuz tepkiye rağmen filmin konu anlatımı, seyredilmesi, anlaşılması gayet akıcı. Korkudan çok psikolojik gerilim işlenen film bu türü severler için yeterince tatminkar. Ayrıca Emma, Ethan ve David i aynı filmde seyretmek gayet güzel. kesinlikle neden izledim demezsiniz. İyi Seyirler.
fenerliersin : Sıkılmadan izlenebilecek bi film. Çok ahım şahım değil ama sürekli acaba nolcak diye merak ediyosunuız. Bu tarzı sevenler izlesin derim.
denisilin : ethan hawke bu tarz filmlere cuk oldu sanki... benzer rolleri oynasa da göze batmıyor, sıkmıyor... ben etkileyici ve sürükleyici buldum filmi ama korku değil gizem ve gerilim altını çizmek lazım! iyi seyirler olsun.

Fragman


[hide]
[mega]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2580[/mega]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2580[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=3001[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL