Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: FACEBOOK KAPATILDIMI?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
(14.03.2016 19:17)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ben yayin yasagindan yana degilim ki olmadimda hep yayin yasagi yapildi ve faili mechul bence bu biraz halki salak yerine koyup bak siz karara veremiyorsunuz hangi haber dogru hangisi yanlis diye birakin isteyen istedigine baksin kime ne mantikli geliyorsa onu dogru dusunur olmadi tatisilir ve mutlak gercek bulunur. Digerlerine soylenecek birsey yok zaten paraya tapsinlar.

cikilmaz bir durum ciddi bir onlem almali sonucta kimse o ailelerin acisini yasayamaz onlar kadar.

Yayın yasağını farklı düşünmüşssünüz. Kaza yerine ulaşıp görüp haber yapılabilir. Olayı kaza anlatılır. Ancak kaza görüntüsü yada patlama anı paylaşmamalılar. Yoksa bu vatan hainlerini sevdirir.Ancak burdaki amaç oradaki insanların cesetleri et parçaları filan çekmek yasak bunları da paylaşmak yasak. Ha sosyal medyanın erişmelerini yavaşlatmasının sebebi ise yanlış algı yüzünden milletin fikirlerini ikiye bölüyor. Dediğim gibi dün girdi herkes kafasından sallamış yok şu kadar öldü şöyle böyle diye.
sallama olayı doğru abartmak için herkes uyduruyor
tamamda milletin fikirleri ikiye hatta uce bolunebilir bu normal kimin dogru dedigi mantik yurutulup bir yaotirim yapilsa?
bunlari oturup konhsmadikca boyle devam eder. olan garibana olur. sicak yataginda uyurlar digerleri.
Sayfalar: 1 2
Referans URL