Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Internet Download Manager v6.25 Build 14 Final
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://i.hizliresim.com/3Lokap.png[/afis12345678]

[dosyaadı]Internet Download Manager v6.25 Build 14 Final[/dosyaadı]

[hakkinda]Bilgi: Internet Download Manager (IDM) yenilenmiş ve planlanan yüklemeler için 5 kat indirme hızını artırmak için bir araçtır. yenilenmesi için tam hata ayıklama ve yeteneği nedeniyle kaybolan bağlantı, ağ sorunları, bilgisayar kapatma veya beklenmedik elektrik kesintileri için indirme başarısız veya kesintiye yeniden başlar. Basit grafik kullanıcı arayüzü IDM dostu ve kullanımı kolay hale getirir. Internet Download Manager hızlandırılmış indirmek için akıllı bir işlevi olduğunu dinamik dosya bölümleme ve yüklemeleri hızlandırmak birden fazla dosya indirmek için güvenli teknoloji. Diğer indirme yöneticileri ve hızlandırıcıları aksine, Internet Download Manager dinamik yükleme sırasında çıkarılabilir dosyaları böler ve en iyi hızlanma elde etmek için ek bağlantı ve giriş pencereler olmadan mevcut bağlantıları kullanın.

Internet Download Manager vekil sunucular, FTP ve HTTP protokolleri, güvenlik duvarları, yönlendirmeyi, çerezler, yetkilendirme, MP3 ses dosyalarını ve MPEG video içeriklerini destekler. IDM otomatik ile indirme işlemek için Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılara sorunsuzca entegre. Ayrıca sürükle ve bırak dosyaları veya komut satırından Internet Download Manager kullanın. Internet Download Manager, istediğiniz dosyaları indirmek, ve sonra veya asmak bile Bittiğinde bilgisayarınızı kapatın belli bir zaman modemi bulamıyor.

Diğer özellikler çoklu dil desteği, indirilebilir zip yorum kategorileri, profesyonel program farklı etkinlikler için sesler, HTTPS desteği, kuyruk siteleri, html yardım ve Baş, indirme tamamlanması üzerine geliştirilmiş virüs koruması, kotalar ile pürüzsüz indirme (yararlı Direcway, Direct PC, Hughes, vs) gibi bazı adil bir politika veya FAP kullanmak bağlantıları yerleşik indirme hızlandırıcı, ve diğerleri.

YouTube, MySpaceTV ve Google Videos gibi sitelerden flash videoları indirmek için kullanılabilecek web pobrebitelite eklendi IDM indirme paneli. Orada Windows 7 ve Vista, YouTube plunderer revize planı için tam destek de ve bir MMS protokolünü destekler. Yeni sürümde ayrıca IE ve IE tabanlı tarayıcılar, yeniden tasarlanmış ve en son tarayıcılar için benzersiz gelişmiş entegrasyon, gelişmiş araç çubuğu ve diğer geliştirmeler ve yeni özellikler bir dizi için indirme motoru güçlendirilmiş için geliştirilmiş entegrasyon ekledi.[/hakkinda]

[boyut]7.13 MB (7,478,084 bayt)[/boyut]

Şifre: zamundatorrent.net


[dosyalink]http://link.tl/AQck[/dosyalink]

[dosyalink]http://link.tl/AQcD[/dosyalink]

[hizliyazi]Internet Download Manager v6.25 Build 14 Final[/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL