Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Casuslar Köprüsü (2015) Bridge of Spies TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Steven Spielberg

Senaryo: Matt Charman , Ethan Coen , Joel Coen

Ülke: ABD, Almanya, Hindistan

Tür: Biyografi , Dram , Gerilim

IMDB Puanı: 7.7

Vizyon Tarihi: 27 Kasım 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Almanca, Rusça

Bütçe: $40,000,000 / Hasılat: $130,323,059



[hakkinda]Soğuk Savaş sırasında James B. Donovan adındaki avukat CIA tarafından işe alınmıştır. Avukat gergin bir müzakere görevine dâhil olup Sovyetler Birliği tarafından uçağı düşürüldükten sonra tutuklanan U-2 casus uçak pilotu Francis G. Powers'in Birleşik Devletler'de casusluk suçuyla tutuklu bulunan KGB istihbarat ajanı Rudolf Abel ile takas edilerek serbest kalması için çalışmaya başlar. Film, 1960 yılında gerçekleşen U-2 krizini anlatmaktadır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

geneticengineer : Öncelikle filmi İstinye Park Cinemaximum'da izledim. Yaklaşık yarım saat reklam koydular. Yorumda başka bir arkadaş da Cinemaximum'da izlemiş ve orda da yarım saat reklam konulmuş. Kısacası filmi Cinemaximum salonlarında izleyeceklere uyarımız olsun, filmden önce yarım saat reklam izleyeceksiniz resmen rezalet.
Filme gelince yönetmen koltuğunda Spielberg ve başrolde Tom Hanks olunca haliyle kötü bir film beklemiyor insan. Bu film özellikle 2. Dünya Savaşı filmlerinden bıkanlar ve tarihte başka önemli savaşlar olmadı mı diye yakınanlar için yapılmış. Soğuk savaş zamanlarını anlatan, aksiyonu az ama bir an bile seyirciyi kendinden koparmayan harika bir film olmuş. Muhtemelen Oscar'a aday gösterilecek, sinemada izlenebilir bir film ortaya çıkmış. Ben özellikle Tom Hanks'den çok Mark Rylance'ın oyunculuğuna bayıldım ve filmde söylediği "Would it help - yardımı olur mu" sözü resmen hayat felsefelerimden biri oldu.
Kısacası eğer boşsanız ve soğuk savaş zamanlarını merak ediyorsanız bence sinemada izlenmesi gereken bir film. Benim puanım 8.5/10.
Red_Tower : "Stoikiy Muzhik" filmin duruşunu bu söz anlatıyor bence ve bu sözün anlamı filmde gizli. Karekterlerin sağlamlığı, çekildiği mekanlar, inceden inceden verdiği mesajlar ve müthiş bir final. Bence kendi türünde bir başyapıttı, tam bir "kalite" abidesiydi.
aragorn_61 : Soğuk savaş dönemi filmlerin arasına orta sıralardan giriş yaptı bence.. Bir başyapıt değil belki (Spielberg bu özelliğini kaybetti gibi) ama biz izle sil filmide değil.. Tek sorun fazla Amerikancılık yapılması.. O dönem Doğu Bloku olarak güzel işlenmiş. Filmi izleyelim

Fragman


[hide]
[mega]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2514[/mega]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2514[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2955[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Tom Hanks varsa efsane filmdir,teşekkürler
filmi indiremiyorum premium istiyor!
Alternatif linkler eklendi.
tesekkurler
Teşekkür ederim...
Teşekkürler
tom hanks her zaman bir efsane....
Referans URL