Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Karanlıktan Gelen (2013) Dark Skies TÜRKÇE DUBLAJ Dual m720p x265 - UEC Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Scott Charles Stewart

Senaryo: Scott Charles Stewart

Ülke: ABD

Tür: Korku , Bilim-Kurgu , Gerilim

IMDB Puanı: 6.3

Vizyon Tarihi: 31 Mayıs 2013 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Santa Clarita, California, USA

Bütçe: $3,500,000 / Hasılat: $17,418,667



[hakkinda]Sessiz ve huzurlu bir banliyöde yaşamlarını sürdüren Daniel ve Lacey Barret mutlu ve sorunsuz bir ailedir. Güvenli ve huzur dolu yaşamları akıl almaz olaylara maruz kalmaya başladığında bu düzenlerine gölge düşer.

Aileyi hedef alan rahatsız edici olaylar oğullarının odasında görünmeye başlayan bir yabancı siluetiyle başlar, ardından eve saldırmaya başlayan büyük kuş sürüleri ile devam eder. Aile kısa süre içerisinde ölümcül bir güç tarafından tehdit edildiklerinin farkına varır. Ne var ki çevrelerini bu tehdide ikna etmeleri mümkün olmaz. Şimdi kendi hayatlarını kendi başlarına kurtarmak için mücadele zamanıdır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

CruSuS : Bu yıl içerisinde izlediğim iyi gerilim filmlerindendi. Sıfır beklentiyle izlemeye başlayınca da beklentimin çok çok üzerinde bir filmdi.

Öncelikle şu konuya da değinmek istiyorum. Herkesin yorumuna, puanına kesinlikle saygı duyuyorum fakat bu filme de 1-2 vermenin cidden çok büyük haksızlık olduğunu düşünüyorum. Önce bir yaptığımız filmlere bakın, daha sonra ne bütçelerle, kadrolarla çekilmiş birçok gereksiz filme bakın, daha birçok saymakla bitmeyecek 1 puanı bile hak etmeyecek filmlerin olduğunu da bir hatırlayın. Kesinlikle bu kadar kötü yorumları hak etmiyor.

Filmle ilgili olarak ben genel olarak beğendim. Kesinlikle korku değil de gerilim filmi olarak izlemenizi öneririm. İzlemeden önce senaryoyu da okuyunca beklentim iyice düşmüştü fakat güzel işlenmiş. Hemen hemen başından sonuna kadar gerilimi yüksek bir filmdi. İzlerken hiç sıkılmadım. Bu tür filmlerin alışılagelmiş klişelerini görmek mümkündü. Fakat bazılarında size neden olduğunun cevaplarını da çok güzel açıklamışlar. Oyuncu performansları da gayet güzeldi. Tavsiye edilir.


Altyazı için teşekkürler.
sec0o : Çok da güzel bir filmdi. Gereksiz sahne pek yok oyunculuklar iyi, izlemenizi tavsiye ederim
umutbaba : Oyunculuklar çok iyi değil,konu klasik ama gerçekten çok iyi bir gerilim filmi olmuş.Sinisterı da yapan yapım şirketleri tarafından yapılmış.Çok iyi şeyler başarıyorlar.Müzikleri yine iyidi.

Fragman


[hide]
[mega]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2496[/mega]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2496[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2944[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
ELİNE SAĞLIK
Referans URL